GS Haber

Haberleri ister oku ve ister dinle. Galatasaray ile ilgili tüm haberler bu uygulamada.

Download on the AppStore
ajansspor: Torrent de çare olamıyor, çanlar Burak Elmas için çalıyor

Torrent de çare olamıyor, çanlar Burak Elmas için çalıyor

ajansspor

AJANSSPOR HABER

Spor Toto Süper Lig Ahmet Çalık Sezonu 22. haftasında Galatasaray, Kasımpaşa'yı konuk etti. Torrent'in ilk kez Nef Stadyumu'nda çıktığı karşılaşmada Galatasaray, 3 puanı bırakarak küme düşme hattına doğru yaklaştı. 

İlk gol Halil Devrisoğlu'ndan geldi

39. dakikada Kasımpaşa’nın kullandığı köşe vuruşu sonrası hızlı çıkan Galatasaray’da meşin yuvarlakla buluşan Morutan, kendi yarı sahasından bekletmeden pasını rakip sahaya hareketlenen Halil’e verdi. Bu oyuncunun bir süre top sürdükten sonra ceza sahasına girmeden hafif sağ çaprazdan yaptığı vuruş filelere gitti. 

Eski Galatasaraylı soyunma odasına umutlu gitti


45+3. dakikada sol taraftan kullanılan köşe vuruşunda arka direğe gelen topun sahibi olan Tarkan, pasını penaltı noktası yakınlarında bulunan Donk'a aktardı. Donk'un yerden çektiği şut ağlarla buluştu. Donk, eski takımı Galatasaray'a attığı gol sonrası sevinmedi. Galatasaray'a karşı attığı ilk gol olan Donk'un bu sezon attığı ikinci gol oldu. Diğer golünü ise Altay'a atmıştı.

Kerem Aktürkoğlu, direği geçemedi

Maçın 55. dakikasında Kerem ile Galatasaray, öne geçme fırsatına çok yaklaştı. Kasımpaşa'yı çıkarken yakalayan Galatasaray'da Kerem Aktürkoğlu, penaltı noktasında topla buluştu. Topu gelişine kaleye gönderen Kerem direği nişanladı. Dönen top tekrar Kerem'in önünde kalırken, sol ayağıyla iyi bir vuruş gerçekleştiremeyen futbolcu, topu auta gönderdi.

Kasımpaşa, geriden geldi öne geçti

Karşılaşmanın 60. dakikasında Galatasaray stoperlerinin yaptığı hatayı fırsata çeviren Kasımpaşa, atağa çıkarak topu Umut Bozok'a attılar. Umut Bozok, topu ağlara göndererek Kasımpaşa'yı 2-1 öne geçirdi. Umut Bozok, golden hemen sonra Ahmet Çalık'ın resmi bulunan pankarta giderek Ahmet Çalık'ın resmini öperek golü Ahmet Çalık'a hediye etti.

Oyuna girdi, skoru belirledi

Galatasaray'ın son dakikalarda gol umutları için atak yaparken Kasımpaşa yoğun tempoyla rakibini defansa çekti.  Kevin Varga, oyuna girer girmez ilk topla buluşmasıyla Galatasaray ağlarına topu 90+3'de atarak skoru 3-1 yaptı ve karşılaşma böyle bitti.

Torrent, 2 maç, 2 mağlubiyet alanlar arasına girdi

Domenec Torrent, Süper Lig tarihinde Galatasaray'ın başında çıktığı ilk iki maçı kaybeden üçüncü teknik direktör oldu. (2004'te Gheorghe Hagi & 1989'da Sigfried Held).

Burak Elmas, Luis Campos ve Fernando Muslera maçı beraber izledi

Galatasaray - Kasımpaşa maçını dün İstanbul’a gelen Portekizli futbol adamı Luis Campos, Başkan Burak Elmas ve Kaptan Fernando Muslera ile birlikte izledi. Spor Toto Süper Lig’in 22. haftasında Galatasaray evinde Kasımpaşa ile karşılaşırken, mücadeleyi dün sarı-kırmızılı kulüp ile danışmanlık görevi için görüşmeye gelen Portekizli futbol adamı Luis Campos da izledi. Campos, karşılaşmayı Galatasaray Başkanı Burak Elmas ile birlikte locada takip ederken, Kaptan Fernando Muslera da yanlarında yer aldı.

Burak Elmas'a tepkiler bitmedi

Galatasaray taraftarı, başkan Burak Elmas'a maç boyunca tepkiler gösterdi. Yönetim İstifa, Söylesene Burak Elmas, takım neden oynamıyor gibi tezahüratlar yapan Galatasaray taraftarları ayrıca, Aferin çocuklar, şampiyonluk gitti gibi tepkiler de verdiler. Karşılaşma boyunca ise kaleci İsmail Çipe'ye top geldikçe ıslıkla tepkiler verildi.

İŞTE GALATASARAY TARAFTARININ VERDİĞİ TEPKİLER

Galatasaray taraftarından tepki!  

Yönetim istifa!  

Söylesene Burak Elmas takım niye oynamıyor?

Sami Yen hakkını size helal etmiyor

O forma kutsaldır nasip olmaz herkese

Sabrımız taşıyor adam gibi oynayın

İmparator Fatih Terim

Habere git: ajansspor