GS Haber

Haberleri ister oku ve ister dinle. Galatasaray ile ilgili tüm haberler bu uygulamada.

Download on the AppStore
ajansspor: Sevilla, Galatasaraylı Nelsson'a Transfer Teklifi Yapacak | 17 Milyon Euro

Sevilla, Galatasaraylı Nelsson'a Transfer Teklifi Yapacak | 17 Milyon Euro

ajansspor

Burhan Can TERZİ - AJANSSPOR ÖZEL

Galatasaray'dan Marcao'yu transfer eden İspanya La Liga'nın güçlü takımı Sevilla, şimde de Victor Nelsson'a resmi imzayı attırmayı hedefliyor.

Uzun süredir Danimarkalı futbolcunun peşinde olan İspanyol temsilcisi geçen hafta temaslarını sıklaştırdı, oyuncu tarafıyla mutabakata vardı. Kulüpler arasındaki görüşmelerde ise maddi açıdan anlaşma sağlanamamıştı.

Yeni teklif: 17 milyon Euro olacak

Sevilla Sportif Direktörü Monchi bu kez kesenin ağzını açtı. Galatasaray yönetimi Nelsson için gelen 10-12 milyon Euro'luk teklifi komik bulurken 20 milyon Euro fiyat çıkarmıştı.

Sevilla tarafı da teklifini rezerve ederek 17 milyon Euro ile sarı-kırmızılı kulübün kapısını çalacak. İki kulüp arasında anlaşma ihtimali artmış durumda.

Galatasaray'da Nelsson'un olası ayrılığı durumunda Gent'ten Andreas Hanche-Olsen ya da bonservisi elinde olan Jason Denayer transfer edilecek.

Serbest kalma bedeli 25 milyon Euro

Galatasaray'ın geçtiğimiz yaz transfer döneminde 7 milyon Euro'ya Danimarka ekibi FC Kopengah'dan kadrosuna kattığı 23 yaşındaki stoper Nelsson'un sözleşmesindeki serbest kalma bedeli 25 milyon Euro.

45 maçta oynadı

Öte yandan; Nelsson sarı-kırmızılı takımda 45 maçta forma giyerken 1 kez de rakip fileleri havalandırdı.

Habere git: ajansspor