GS Haber

Haberleri ister oku ve ister dinle. Galatasaray ile ilgili tüm haberler bu uygulamada.

Download on the AppStore
ajansspor: Santrfor Transferinde Galatasaray, Erik Botheim ile Görüşüyor

Santrfor Transferinde Galatasaray, Erik Botheim ile Görüşüyor

ajansspor

Spor Toto Süper Lig'de yeni sezona şampiyonluk parolası ile hazırlanan Galatasaray, santrfor transferinde harekete geçti. Sarı-Kırmızılılar, Krasnodar ile sözleşmesi sona eren 22 yaşındaki Erik Botheim'i gündemine aldı.

Galatasaray temasa geçti

Sabah'ın haberine göre Galatasaray, Erik Botheim transferinde görüşmelerini iletti. Genç santrforun da Sarı-Kırmızılı takıma sıcak baktığı ifade edildi.

Transfer olursa imza parası verilecek

Transferin gerçekleşmesi durumunda bonservisi elinde bulunan futbolcuya imza parası verilecek. Krasnodar, daha önce Bodo/Glimt'ten aldığı genç golcünün bonservisine 7,5 milyon Euro ödemişti.

14 maçta 7 gol, 6 asist

Geçtiğimiz sezon 14 karşılaşmada görev alan 22 yaşındaki Norveçli, 7 kez rakip fileleri havalandırmayı başarırken, 6 defa da takım arkadaşlarına gol pası verdi.

Erik Botheim kimdir

10 Ocak 2000 doğumlu Erik Botheim, ülkesi Norveç'in FK Lyn takımında futbola başladı. Rosenborg, Stabæk ve Bodo/Glimt'te forma giyen golcü oyuncu son olarak 3 Ocak 2022 tarihinde Rusya'nın Krasnodar kulübüne transfer oldu. Kariyeri boyunca 100 maça çıkan Botheim, 31 gol, 15 asist kaydetti.

Habere git: ajansspor