GS Haber

Haberleri ister oku ve ister dinle. Galatasaray ile ilgili tüm haberler bu uygulamada.

Download on the AppStore
Fanatik: Şampiyonların Halil Akbunar savaşı

Şampiyonların Halil Akbunar savaşı

Fanatik

Spor Toto Süper Lig'e veda eden Göztepe'nin yıldız ismi Halil Akbunar paylaşılamıyor. Önümüzdeki sezon 14'ten 12'ye düşmesi planlanan yabancı oyun oyuncu sınırlaması sebebiyle kadrolarındaki yerli rotasyonunu genişletmek isteyen Süper Lig'in büyük kulüpleri Halil için Göztepe'nin kapısını aşındırmaya başladı.

Süper Lig'de mücadele eden 5 şampiyon takım olan Beşiktaş , Fenerbahçe , Galatasaray , Trabzonspor ve Başakşehir'in Halil Akbunar için devrede olduğu ve deneyimli kanat oyuncusunun transferi adına nabız yoklamaya başladığı ortaya çıktı.

Galatasaray'ın daha önce temasta bulunduğu Halil için yaşanan yönetim belirsizliği sebebiyle transferde geride kaldığı öğrenilirken, özellikle Fenerbahçe ve Trabzonspor'un 29 yaşındaki kanat oyuncusunun transferinde en istekli ve hazır takımlar olduğu konuşuluyor.

Kariyerine Süper Lig'de şampiyonluk mücadelesi veren bir takımda devam etmek isteyen ve 1.Lig'de oynamak istemediği için kaptanlığını yaptığı Göztepe'den ayrılmayı planlayan Halil Akbunar'ın da gelişmeleri yakından takip ettiği belirtiliyor.

Beşiktaş, Fenerbahçe, Galatasaray, Trabzonspor ve Başakşehir gibi önemli takımların transfer listesinde yer alan Halil için kulübü Göztepe'nin ise 3 milyon Euro civarında bir bonservis beklentisi olduğu ifade ediliyor.

Galatasaray'ın şimdilik bir adım geride olduğu Halil Akbunar transferinde Beşiktaş ve Başakşehir'in de önümüzdeki günlerde resmen harekete geçmesi bekleniyor. 29 yaşındaki milli futbolcu için ilerleyen günlerde transfer yarışı daha da kızışacak gibi gözüküyor.

Güncel piyasa değeri 3 milyon 700 bin Euro olarak gözüken Halil Akbunar bu sezon forma giydiği 33 maçta 5 gol atıp, 6 asist yaptı.  (Takvim)

Habere git: Fanatik