GS Haber

Haberleri ister oku ve ister dinle. Galatasaray ile ilgili tüm haberler bu uygulamada.

Download on the AppStore
TRT Spor: Sacha Boey'dan sözleşme açıklaması

Sacha Boey'dan sözleşme açıklaması

TRT Spor

Galatasaraylı futbolcu Sacha Boey, basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. Boey, "Sözleşme ile ilgili durumları menajerime bırakıyorum. Fenerbahçe ile bir iletişimim olmadı ve herhangi bir transfer teklifi gelmedi. " dedi.

Basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Boey, sözleşme durumunu menajerine bırakığını ifade ederek futbola odaklandığını söyledi.

"Benim için önemli olan şampiyon olmak"

Boey açıklamalarında şunları dile getirdi:

"Berkan ve Gomis ile takım içi ve dışında çok iyi arkadaşız. Sözleşme ile ilgili durumları menajerime bırakıyorum ve sadece oyunuma odaklanıyorum.

Bu sezon gelişimimin altındaki tek sebep, yaptığım çalışmalar. Takım dışında da idmanlarıma devam ettim sürekli olarak. Takımın iyi sonuçlar alması, benim de parlamamı sağladı.Benim için önemli olan burada şampiyon olarak bitirmek.

Sezon başında takım içinde bile değildim. Şu anda iyi bir noktadayım.Başakşehir maçında çok iyiydik. Attığımız 7 golle bunu da kanıtladık. Motivasyonumuz ile ilgili bir değişiklik olmayacak ve verilen arada daha iyi noktaya geleceğiz.

"Fenerbahçe ile bir iletişimim olmadı"

Bana göre Başakşehir maçı, oynadığımız en iyi maçlardan biriydi. Zaten aldığımız skordan da bu belli oluyordu. Şu an da iyi bir şekilde çalışıyoruz. Aynı maçları yeniden tekrarlamak istiyoruz.

Fenerbahçe ile bir iletişimim olmadı ve herhangi bir transfer teklifi gelmedi. Kendi başarım harici takımın performansı benim için daha önde."

Habere git: TRT Spor