GS Haber

Haberleri ister oku ve ister dinle. Galatasaray ile ilgili tüm haberler bu uygulamada.

Download on the AppStore
ajansspor: ÖZET | Galatasaray-Kasımpaşa Maç Özeti

ÖZET | Galatasaray-Kasımpaşa Maç Özeti

ajansspor

AJANSSPOR-HABER

Süper Lig'in 22. haftasında Galatasaray sahasında Kasımpaşa ile karşı karşıya geliyor. Peki Galatasaray - Kasımpaşa maçını hangi kanal yayınlayacak, maçın hakemi kim, karşılaşma saat kaçta başlayacak? Tüm detaylar haberimizde...

Galatasaray Kasımpaşa maçının sakat ve cezalıları


Galatasaray'da 8 futbolcu, farklı nedenlerle yarınki karşılaşmada forma giyemeyecek.

Sakatlıkları bulunan Fernando Muslera, Mbaye Diagne, Işık Kaan Arslan ve Ryan Babel maçta yer almayacak. Sarı-kırmızılılar, kırmızı kart cezalısı Taylan Antalyalı ve sarı kart cezalısı Berkan Kutlu'dan yararlanamayacak.

Afrika Uluslar Kupası için Cezayir Milli Takımı'nda olan Sofiane Feghouli ile Mısır Milli Takımı'nın formasını giyen Mustafa Muhammed de yarın süre alamayacak.

Üç futbolcu kart ceza sınırında


"Cimbom"da 3 futbolcu, sarı kart ceza sınırında bulunuyor.

DeAndre Yedlin, Christian Luyindama ve Ömer Bayram, yarınki mücadelede kart görmeleri durumunda 23. haftadaki Trabzonspor maçı öncesi cezalı duruma düşecek.

GALATASARAY - KASIMPAŞA İLK 11'LERİ 

Galatasaray: İsmail, Yedlin, Nelsson, Marcao, Alpaslan, Van Aanholt, Ömer Bayram, Cicaldau, Morutan, Kerem, Halil

Kasımpaşa: Ertuğrul, Donk, Tarkan, Hadergjonaj, Eren, Doğucan, Hajradinovic, Travnik, Mortadha, Ahmet, Umut
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Galatasaray Kasımpaşa maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda


Nef Stadı'nda saat 20.00'de başlayacak maçı canlı izlemek isteyen futbolseverler mücadeleyi beIN Sports 1'den takip edebilecek.

Galatasaray Kasımpaşa maçının hakemi ve VAR hakemi kim


Kritik karşılaşmayı hakem Tugay Kaan Numanoğlu yönetecek. Numanoğlu'nun Samet Çicek ve Yusuf Bozdoğan yapacak. Mücadelenin 4. hakemi Kadir Sağlam. Galatasaray-Kasımpaşa maçının VAR hakemi olarak Özgüç Türkalp atandı. AVAR'da ise Yakup Özhan ve Neslihan Muratdağı görev yapacak.
 

Maçın yardımcı hakemi değişti


Türkiye Futbol Federasyonundan yapılan açıklamaya göre, Nef Stadı'nda oynanacak maça yardımcı hakem olarak atanan Ata Yıldırım'ın Malatya'daki kötü hava şartları sebebiyle İstanbul'a gelemeyecek olmasından dolayı yerine Yusuf Bozdoğan görevlendirildi.

Galatasaray - Kasımpaşa maçını canlı takip et

Galatasaray - Kasımpaşa arasındaki mücadeleyi AJANSSPOR MAÇ MERKEZİ'nden canlı olarak da takip edebilirsiniz.

MAÇI BEIN SPORTS'TAN CANLI İZLEMEK İÇİN TIKLA

Maçın ilk tehlikeli atağı

Maçın ilk tehlikeli atağı 3. dakikada Kasımpaşa'dan geldi. Ceza sahası içinde yapılan vuruşta İsmail Çipe, sağına uzanarak topu çeldi. Ardından Galatasaray savunmasında Nelsson, topu uzaklaştırdı.

Ahmet Çalık'a duygusal veda

"Çocukluk aşkın seni unutmayacak" yazılı video, Nef Stadyumu'nda yayınlandı. Maçın 6. dakikasında duran oyunda Galatasaray taraftarı, sahaya Ahmet Çalık için karanfil attı.

Galatasaray'da Ömer Bayram karşı karşıya kaçırdı

31 dakikada Galatasaray, Ömer Bayram ile karşı karşıya pozisyonu kaçırdı. Cicaldau'nun sol tarafa attığı pasla, kaleci Ertuğrul ile karşı karşıya kalan Ömer Bayram, topu ağlara yollayamadı. Ertuğrul, topu ayaklarıyla çıkarmayı başardı.

NEF Stadı'nda taraftardan tepki var

Galatasaray taraftarı, Fatih Terim ile yolları ayıran Burak Elmas yönetimini istifaya davet etti.

NEF Stadı'nda gol perdesi açıldı

Maçın 38. dakikasında kontra atağa çıkan Galatasaray, Halil Dervişoğlu'nun golü ile Kasımpaşa karşısında 1-0 öne geçti.

Kasımpaşa'dan gole cevap geldi

45+2'de kullanılan kornerde topu Tarkan, Donk'un önüne indirdi. Penaltı noktasıda topla buluşan Ryan Donk, durumu 1-1 yaptı. Eski takımına karşı gol bulan Donk, golün ardından sevinmedi.

Maçın ikinci yarısı başladı

Karşılaşmanın ikinci yarısı başladı. İki takımda, ilk yarıdaki 11'leri ile sahada yer aldı.

İkinci yarının ilk tehlikeli atağı

Kasımpaşa, ilk yarıda olduğu gibi ikinci yarıda da ilk tehlikeli atağı yakalayan taraf oldu. Ceza sahasına yapılan ortada Travnik'in kafa vuruşu, kaleci İsmail Çipe'nin kucağında kaldı.

Direkten döndü

Maçın 55. dakikasında Kerem ile Galatasaray, öne geçme fırsatına çok yaklaştı. Kasımpaşa'yı çıkarken yakalayan Galatasaray'da Kerem Aktürkoğlu, penaltı noktasında topla buluştu. Topu gelişine kaleye gönderen Kerem direği nişanladı. Dönen top tekrar Kerem'in önünde kalırken, sol ayağıyla iyi bir vuruş gerçekleştiremeyen futbolcu, topu auta gönderdi.

Kasımpaşa öne geçti

Maçın 59. dakikasında Umut Bozok, Kasımpaşa'yı öne geçiren golü attı. Golden sonra Umut, Ahmet Çalık'ın pankartının olduğu yere yöneldi.

Galatasaray'da oyuncu değişikliği

Galatasaray'da sakatlık yaşayan Alparslan, yerini Emre Kılınç'a bıraktı. Morutan'ın yerine de Barış Alper Yılmaz oyuna dahil oldu.

Kerem ile bir gol daha kaçtı

Kerem Aktürkoğlu, maçın 63. dakikasında Kasımpaşa kalecisi Ertuğrul ile karşı karşıya kaldı. Kerem'in vuruşunda Ertuğrul, topu kontrol etmeyi başardı.

Galatasaray'da oyuncu değişikliği

Maçın 79. dakikasında Galatasaray'da Van Aanholt, yerini Arda Turan'a bıraktı. Halil Dervişoğlu'nun yerine de Oğulcan Çağlayan oyuna dahil oldu.

Galatasaray, Arda'nın kafa vuruşundan sonuçsuz döndü

Sol taraftan kazanılan korner ile arka direğe yapılan ortada, Arda Turan kafa vurdu. Top, farklı şekilde dışarı çıktı.

Yönetime olan tepki arttı

Maçın 85. dakikasında Galatasaray taraftarı, Burak Elmas yönetimine olan tepkisini artırdı. Tüm statta "Yönetim istifa" sesleri yükselirken, kaleci İsmail Çipe de her topla buluştuğunda tepkilerden nasibini aldı.

Maçın duraklama anları belli oldu

Galatasaray-Kasımpaşa mücadelesine 6 dakika daha eklendi.

Kasımpaşa'da oyuncu değişikliği

90+2'de Kasımpaşa'da Ben Ouannes, yerini K. Varga'ya bıraktı.

NEF Stadı'nda şok skor! Fark 2'ye çıktı

Kasımpaşa'da K. Varga, topla ilk buluşmasında durumu 3-1 yaptı. Penaltı noktasında Umut Bozok'un şutunu önünde bulan K.Varga, oldukça dar açıdan İsmail Çipe'yi avladı.

Habere git: ajansspor