GS Haber

Haberleri ister oku ve ister dinle. Galatasaray ile ilgili tüm haberler bu uygulamada.

Download on the AppStore
ajansspor: Okan Buruk'tan Leon Goretzka'ya Come to Galatasaray çağrısı

Okan Buruk'tan Leon Goretzka'ya Come to Galatasaray çağrısı

ajansspor

Almanya Bundesliga ekiplerinden Borussia Mönchengladbach forması giyen Christoph Kramer, Bayern Münih'te oynayan Leon Goretzka'ya "Come to Galatasaray" çağrısında bulundu. Alman yıldız Goretzka'nın da bu yorumu beğenmesi dikkat çekti.

Leon Goretzka'nın yorumu beğenmesinin ardından Trendyol Süper Lig ekiplerinden Galatasaray teknik direktörü Okan Buruk, Alman yıldıza çağrıda bulundu. 

Tivibu Spor'a konuşan Okan Buruk, "Benim bundan haberim yok. Ben bir Goretzka'yı arayayım (Gülerek). Çok iyi bir oyuncu. Bayern Münih'te karşılık rakip de olduk. Bunu ilk defa duydum. "Come to Galatasaray" tabii ki deriz. Bayern Münih'in önemli oyuncularından biri" dedi. 

Şampiyonlar Ligi'nde oynamalarının güzel bir tecrübe olduğunu söyleyen Buruk, "Şampiyonlar Ligi bence çok güzel bir tecrübeydi. Son maça kadar şansımızı taşıdık. Galatasaray’ın adını tekrar Avrupa’ya hatırlatmak da iyi oldu. Hem Şampiyonlar Ligi oynayıp hem ligde başarılı olan bir takım yoktu uzun zamandır. Bu durum da çok değerli bizim için" şeklinde konuştu.

"Kazandığınız şampiyonlukları düşündüğünüzde en özeli sizce hangisiydi?" sorusuna Buruk, "Birincisi tabi ki çok değerliydi ama bu sezon rekorlarla şampiyon olmak çok özel. Bir sonraki şampiyonluk daha değerli olacak ve 5. yıldızı takacağız" şeklinde yanıt verdi.

Kaybettikleri Fenerbahçe derbisi hakkında sözlerine devam eden Buruk, "Maçtan önce öyle bir durum görmedim ama derbiye 6 puan farkla girmemiz maçın havasını değiştirdi" dedi. 

Mauro Icardi'nin durumunu değerlendiren Buruk, "Icardi'nin sahada olması bizim için çok önemli. Çok akıllı bir oyuncu. Bu kez sezon öncesi kampı geçirmesi önemli olacak" ifadelerini kullandı. 

Takımdan ayrılması gündemde olan Wilfried Zaha ile ilgili konuşan Buruk, "Wilfried Zaha çok duygusal, çok iyi bir insan ve onu çok seviyorum. Forma rekabeti konusunda çok adil davrandığımı düşünüyorum" açıklamasını yaptı.

Habere git: ajansspor