GS Haber

Haberleri ister oku ve ister dinle. Galatasaray ile ilgili tüm haberler bu uygulamada.

Download on the AppStore
ajansspor: Mustafa Cengiz'in Oğlu Sarper Cengiz, Galatasaray Genel Kurulu'nda Konuştu

Mustafa Cengiz'in Oğlu Sarper Cengiz, Galatasaray Genel Kurulu'nda Konuştu

ajansspor

AJANSSPOR - HABER

Mustafa Cengiz’in oğlu Sarper Cengiz, Galatasaray Mali Genel Kurulu’nda yaptığı konuşmada Sedat Doğan’a tepki gösterdi. Sarper Cengiz, vicdan konusuna işaret ederek, Mustafa Cengiz’in iki gündür hastane olduğunu hatırlattı ve Sedat Doğan’dan özür bekledi.

'Babamın hastalığıyla çok yakından ilgilenmişsiniz'

Cengiz, ''Vicdandan bahsedeceğim. Şu an babam 2 gündür hastanede. Dün siz burada genel kurul yaparken, ben babamın bu genel kurulu izlememesi için büyük bir mücadele verdim. Tansiyonunun bir nebze bile artması tıbbi sıkıntı yaratıyor. Arayan soran herkese teşekkür ederim. Bu 3 yıllık süreçte vicdanla ilgili bir özür bekleniyormuş. Sedat Doğan Bey, dünyada 8 bin çeşit hastalık var, o hastalığı öyle bir anlattınız ki... Babamın hastalığıyla çok yakından ilgilenmişsiniz. Organları saydınız, eksik organ kaldı mı diye doktorlarla baktık. Sedat Doğan’dan özür bekliyoruz” şeklinde konuştu.

Doğan: Öyle anladıysanız özür dilerim

Sedat Doğan söz alarak bir tespitte bulunduğunu belirterek, ''Hastalığı hakkında konuşmadım. Ama böyle bir şey söylememe rağmen böyle anlaşıldıysa özür dilerim. Sizi üzdüysem özür dileri'' dedi.
 

Habere git: ajansspor