GS Haber

Haberleri ister oku ve ister dinle. Galatasaray ile ilgili tüm haberler bu uygulamada.

Download on the AppStore
ajansspor: "Mostafa Mohamed Kararını Yeni Yönetime Bıraktık!"

"Mostafa Mohamed Kararını Yeni Yönetime Bıraktık!"

ajansspor

Burhan Can TERZİ - Terzinin Atölyesi

Galatasaray'da aralık ayından bu yana hatta Mostafa Mohamed ilk transfer olduğu günden beri bilinen bir durum var: Sarı-kırmızılılar satın alma opsiyonunu kullanmak isterse Zamalek'e 4 milyon Dolar ödeyecek. 

Bu parayı da 1 Temmuz 2022'ye kadar ödeme hakkı var. Bu ödeme tarihi 1 Temmuz olarak bilinmesine rağmen durup durup Mostafa Mohamed konusunda bir kriz oluşturma havası görüyorum. 

"Yeni yönetime bırakmak istedik"

Mostafa'nın durumu Galatasaray'da aktif bir yöneticiye sordum nedir diye. Aynen şöyle dedi: "Zamalek'e ödeme yapmak için 1 Temmuz'a kadar zamanımız var. Biz istersek ödeyebilirdik ama bu kararı yeni yönetime bırakmak istedik. Belki yeni gelecek yönetim bu parayı vermek istemeyecek..." Şahsi fikrim ise Mostafa Galatasaray'da kalmalı... Mostafa'nın götürüsünden daha fazla getirisi olur.

Ozornwafor kararı nasıl oldu? 

Bir başka sorduğum konu ise Ozornwafor 100 bin Euro'ya satıldı mı oldu... Evet Ozornwafor bu paraya çıkmış ama yönetim bu konuda sorumluluk almıyor. 

"Ozornwafor'u kimse almıyordu"

Mevcut yönetimin temsilcisinin dediği şu: "O dönem Nelsson transferi olduğu için Ozornwafor'un bu şekilde gitmesine onay verilmek zorunda kalındı. Ozornwafor'u kimse almıyordu. Charleroi de bu şartla kabul etti. Teknik heyet de onay verince ortaya bu tablo çıktı.."

Nelsson'un bu sezonki performansından sonra pek de yanlış bir karar olarak durmuyor ama tabii 1999 doğumlu bir futbolcunun 100 bin Euro'ya gidişine tepki gösterenlere de haksızsınız diyemezsin... 

Habere git: ajansspor