GS Haber

Haberleri ister oku ve ister dinle. Galatasaray ile ilgili tüm haberler bu uygulamada.

Download on the AppStore
Sporx: Levent Tüzemen: "Galatasaray kerpetenle diş çekti"

Levent Tüzemen: "Galatasaray kerpetenle diş çekti"

Sporx

LEVENT TÜZEMEN'DEN YORUMLAR
Sabah Spor yazarı Levent Tüzemen, Galatasaray'ın Dries Mertens ve Lucas Torreira transferini değerlendirdi. İşte o yorumlar...

LEVENT TÜZEMEN'DEN YORUMLAR

Sabah Spor yazarı Levent Tüzemen, Galatasaray'ın Dries Mertens ve Lucas Torreira transferini değerlendirdi. İşte o yorumlar...

"OYA İŞLER GİBİ"

Galatasaray yönetimi, transferde sabrı ön plana çıkarıp iletişimi bırakmayarak, kulübün ekonomik yapısını düşünerek hareket etti. Alınan her oyuncu için oya işler gibi çalışıldı.

"GALATASARAY ŞOV YAPTI"

Dubois, Abdülkerim, Oliveira, Midtsjo ve Seferovic gibi nokta transferlerden sonra Torreira ve Mertens transferleri ile şov yaptı.

"SAVUNMANIN ÖNÜNE BETON DÖKTÜ"

Son 12 yılda Melo ve Fernando dışında Torreira 6 numara için en önemli isim oldu. Torreira ile bir ölçüde G.Saray savunmanın önüne beton döktü. Hareketli, çabuk, dinamik, inatçı ve hızlı bir oyuncu olan Lucas Torreira taraftarın da sevgilisi olmaya adaydır.

"KERPETENLE DİŞ ÇEKMEK GİBİ"

Bu transfer resmen kerpetenle diş çekmeye benziyor. Birçok kulübün peşinden koştuğu oyuncuyu, kulübü Arsenal'i ve menajerini ikna etmek transfer becerisidir.

"YAŞI OLMAYAN OYUNCU GRUBUNA GİDİYOR"

Ronaldo, Modric, İbrahimovic, Atiba gibi oyuncuların yaşları sadece kağıt üzerinde büyüktür. Fiziksel yapıları hâlâ oynamaya elverişli duruyor. Mertens de yaşı olmayan oyuncu grubuna giriyor.

"SANA İNANIYORUZ"

Belçikalı yıldız, çabuk, dinamik, iki kanatta da oynayabilen, forvet arkasında etkili şutları ile skora katkı sağlayabilen bir isim. Mertens'le 1+1 olarak yapılan sözleşmenin alt yazısını okursak, oyuncuya G.Saray şu mesajı veriyor: "Sana inanıyoruz. Bir yıllık anlaşma yapıyoruz, başarılı olursan artı biri de kullanırız!"

"GOMİS'İN İŞİ ARTIK ÇOK ZOR"

Galatasaray transfer heyeti kulübeye değil oynayacak isimlere yatırım yaptı. Gelecekte satılabilecek oyuncularla uzun vadeli sözleşme imzaladı, Mertens'le de bütçeyi koruma adına bir yıllık anlaştı. Mertens'in gelişi ile Gomis'in işinin zor olduğunu düşünüyorum. 8 Eylül'de bitecek transfere Seferovic'in yanına bir golcünün de düşünüldüğünü söyleyebilirim.

Habere git: Sporx