GS Haber

Haberleri ister oku ve ister dinle. Galatasaray ile ilgili tüm haberler bu uygulamada.

Download on the AppStore
ajansspor: Juventus'un 40 Milyon Euro'luk Transferi Bernardeschi Galatasaray'a

Juventus'un 40 Milyon Euro'luk Transferi Bernardeschi Galatasaray'a

ajansspor

Spor Toto Süper Lig'de bu sezon kabus gibi bir dönemden geçen Galatasaray, gelecek sezon için kadro yapılanması çalışmalarına başladı. Yeni sezona şampiyonluk hedefi ile başlamak isteyen Cimbom, kadrosuna takviyelerde bulunacak.

İtalyanlar'dan flaş iddia

İtalyan basını, Galatasaray'ın flaş bir hamlede bulunduğunu iddia etti. Habere göre Sarı-Kırmızılılar, Serie A devi Juventus'un sezon sonunda sözleşmesi sona erecek olan yıldız futbolcusuna transfer teklifi yaptı.

Bernardeschi Galatasaray'a

İddiaya göre Galatasaray, Juventus'un 2017 yılında kadrosuna katarken Fiorentina'ya 40 milyon Euro bonservis bedeli ödediği yıldız Federico Bernardeschi'yi kadrosuna katmak için girişimlere başladı.

Milan istemedi

Juventus'un gelecek sezon kadrosunda düşünmediği İtalyan futbolcu, Milan'a da önerildiği fakat İtalyan basınında yer alan habere göre Milan'ın kulüp profiline uymadığı gerekçesiyle geri çevrildiği kaydedildi.

Federico Bernardeschi kimdir

16 Şubat 1994 doğumlu Federico Bernardeschi, futbola Fiorentina altyapısında başladı. İtalyan futbolcu, kulübü ile 2013 yazında profesyonel sözleşme imzaladı. Aynı senenin Eylül ayında Crotone'ye kiralanan sağ kanat, Haziran 2014'te geri döndü.

Juventus macerası

Fiorentina kariyerinde 92 maça çıkan ve 23 gol, 12 asist kaydeden Federico Bernardeschi, 24 Temmuz 2017 tarihinde 40 milyon Euro bonservis bedeli karşılığında Juventus'a transfer oldu. Dev kulüpte bugüne kadar 183 karşılaşmada görev alan 28 yaşındaki futbolcu, 12 kez rakip fileleri havalandırırken, 24 defa da takım arkadaşlarına gol pası verdi.

Bernardeschi'nin bu sezonki performansı

Bu sezon Juventus forması ile 36 maçta, toplam 1997 dakika süre bulan Bernardeschi, rakip ağlara 2 gol gönderdi. 6 defa ise takım arkadaşlarına son pası veren isim oldu.

Habere git: ajansspor