GS Haber

Haberleri ister oku ve ister dinle. Galatasaray ile ilgili tüm haberler bu uygulamada.

Download on the AppStore
ajansspor: Galatasaraylı futbolcu Arda Turan: "Yakında açıklayacağım"

Galatasaraylı futbolcu Arda Turan: "Yakında açıklayacağım"

ajansspor

Galatasaray Süper Lig'in 37. haftasında sahasında Adana Demirspor'u 3-2 yendiği karşılaşmaya sarı kırmızılı takımın tecrübeli futbolcusu Arda Turan'ın maç kadrosuna alınmaması damga vurmuştu. 

Torrent'in Arda kararı tepki çekti

Galatasaray ile olan sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan ve profesyonel futbolculuk kariyerini noktalayacağı ileri sürülen 35 yaşındaki Arda Turan'ın teknik direktör Domenec Torrent tarafından sarı kırmızılı takımın bu sezon taraftarı önünde oynayacağı son maç olan Adana Demirspor maçının kadrosuna alınmaması tepki çekti.

Torrent "oynayacak kondisyonu yok" dedi

Galatasaray teknik direktörü Domenec Torrent, son iç saha maçında Arda Turan'ın tribünde yer almasıyla igili soruya "Arda Turan'ın oynayacak kondisyonu yok" diyerek yanıtlamıştı.

"Sadece G.Saraylı gibi uyumak istiyorum, müsaade edin..." 

Sezon sonunda kariyerini noktalayacağı ifade edilen Arda Turan'ın Galatasaray taraftarına veda etme şansının Adana Demirspor maçı kadrosuna dahil edilmeyerek elinden alındığı belirtilirken, maçın ardından tecrübeli yıldız sosyal medyadan flaş bir paylaşım yaptı. Arda paylaşımında, "Yok kardeşim ben 13 milyon euro kazandırmadım... Ben seni 16 dakika bekletmedim.. Ben seni play-off'a bırakmadım, ben seni 2008'de senden 3 kat fazla bütçeyle yeni stadı varken rakibinin önünde şampiyon yapıp gittim.. Hatırlamaman normal Twitter, Instagram o kadar aktif değildi.. Ben Galatasaray'ı sevdim... [Ben bu sene 30 tane altyapı maçı izledim sen?] Sadece Galatasaraylı gibi uyumak istiyorum, müsaade edin..." ifadelerini kullandı.

"Kararı yakında açıklayacağım"

Eşi Aslıhan Doğan ile birlikte dün akşam katılıdığı bir etkinliğin ardından magazin gazetecilerinin sorularını yanıtlayan Arda Turan, futbolu bırakıp bırakmayacağıyla ilgili soruya şöyle yanıt verdi: 

"Aslında yaşadığım kötü birşey yok. Hayatım boyunca yaşadığım uzun ve önemli bir kariyer vardı. Kariyerimle ilgili, benim için önemli insanlarla, annem-babamla, eşimle, hocamla, yakın dostlarımla konuşup bir karar alıp haber vericem dedim. Sadece buna saygı bekledim. Sonuç olarak evet sona doğru yaklaştım kesin. Belki de sondur. Tam olarak kararımı vermedim. Ama yakında açıklayacağım. Ben bir Galatasaraylı olarak kulübümü, camiamı çok seviyorum. Kimseye karşı bir kırgınlığım yok. Galatasaray için her şey iyi olacaktır. Söylenildiği kadar bir sıkıntı yok. İnsanlardan şunu rica ediyorum; çok zorlu ve yorucu bir kariyerdi ama her şey çok güzeldi. O yüzden en azından kararımı alma konusun ya da açıklama konusunda birazcık sayfı bekliyorum. "

Habere git: ajansspor