GS Haber

Haberleri ister oku ve ister dinle. Galatasaray ile ilgili tüm haberler bu uygulamada.

Download on the AppStore
Hürriyet: Galatasarayda şampiyonluk için dev prim

Galatasarayda şampiyonluk için dev prim

Hürriyet

Artık şampiyonluğa bir adımı kalan ve salı günü Ankaragücü deplasmanında kazanması halinde zafere ulaşacak olan Galatasaray hedefe kitlendi.

Teknik direktör Okan Buruk, MKE Ankaragücü maçına oyuncularını en iyi şekilde motive etmeye çalışıyor. Rehavete yer olmadığını söyleyen başarılı çalıştırıcı, "Rakibimizin üst düzey yetenekli oyuncuları var. Aynı zamanda ligde kalmak için savaşıyorlar. Savunmada vereceğimiz açıklara, kontra ataklara dikkat edelim. Takım savunmasını en iyi şekilde yapalım" diye konuştu.

3 maçta 40 milyon TL dağıttı!

Galatasaray Yönetimi de zafer için harekete geçti. Dursun Özbek ve kurmayları, Sivasspor mücadelesinde 10, İstanbulspor maçında 10, Başakşehir karşılaşmasında ise 20 milyon TL'lik prim dağıtmıştı. Üst üste gelen galibiyetlerle birlikte şampiyonluk için sona gelinirken, Ankaragücü mücadelesinde verilecek ücret de belli oldu.

Çok daha yüksek olacak

Fanatik'in haberine göre; Sarı-Kırmızılı futbolcular, Başkent ekibini devirir ve şampiyonluğunu ilan ederse toplamda 20 milyon TL'lik bir ödeme daha yapılacak. Böylece son 4 maçta verilen prim, 60 milyon TL'yi bulacak. Öte yandan bu rakamın şampiyonluk primleri de dahil edildiğinde çok daha yüksek olması bekleniyor.

Habere git: Hürriyet