GS Haber

Haberleri ister oku ve ister dinle. Galatasaray ile ilgili tüm haberler bu uygulamada.

Download on the AppStore
Hürriyet: Galatasaraya Alexis Sanchezden kötü haber Arda Turan da ikna için gitmişti

Galatasaraya Alexis Sanchezden kötü haber Arda Turan da ikna için gitmişti

Hürriyet

Takıma bir dünya yıldızı daha katmak isteyen Galatasaray, Inter'den ayrılan Alexis Sanchez'e teklif götürürken Şilili golcü seçimini Fransa'dan yana kullandı.

İtalya'dan Fabrizio Romano'nun haberine göre, Inter'le sözleşmesini resmen fesheden Sanchez, Fransız ekibi Marsilya ile anlaşmaya sağladı.

Inter'le bir bağı kalmayan ve bonservisini elini alan tecrübeli golcü, Marsilya ile 2024 yılına kadar sürecek bir mukaveleye imza atacak. 

Gözden Kaçmasın

Sevilla kesenin ağzını açtı Victor Nelsson için yeni teklif...Sevilla kesenin ağzını açtı! Victor Nelsson için yeni teklif...Haberi görüntüle

G.SARAY 3 MİLYON EURO TEKLİF ETTİ

Marsilya’nın kadrosuna katmaya hazırlandığı 33 yaşındaki futbolcuya Galatasaray 3 milyon Euro garanti ücret ile birlikte iki yıllık kontrat önermişti.

ARDA TURAN DA iKNA TURUNDAYDI

Erden Timur ile birlikte İtalya’da bulunan ve Lucas Torreira ile Dries Mertens transferlerinde önemli bir rol üstlenen Arda Turan, Alexis Sanchez’in de Galatasaray’ı tercih etmesi adına yoğun bir mesai harcadı.

Gözden Kaçmasın

Galatasarayda gizli sportif direktör Arda Turan Erden Timur kararını verdi...Galatasaray'da gizli sportif direktör Arda Turan! Erden Timur kararını verdi...Haberi görüntüle

SANCHEZ'İN PERFORMANSI

33 yaşındaki futbolcu Alexis Sanchez geçtiğimiz sezon Inter'de 38 karşılaşmada 9 gol, 5 asistlik katkı yapmıştı.

Habere git: Hürriyet