GS Haber

Haberleri ister oku ve ister dinle. Galatasaray ile ilgili tüm haberler bu uygulamada.

Download on the AppStore
ajansspor: Galatasaray, West Ham United'dan Nikola Vlasic'i Transfer Etmek İstiyor

Galatasaray, West Ham United'dan Nikola Vlasic'i Transfer Etmek İstiyor

ajansspor

Antalyaspor'u deplasmanda 1-0 mağlup ederek Süper Lig 202-23 sezonuna galibiyetle başlayan Galatasaray'da transfer çalışmaları tüm hızıyla sürüyor.

Aslan'da hedef Nikola Vlasic

Son olarak Dries Mertens ve Lucas Torreira'yı İstanbul'a getirip Kamu Aydınlatma Platformu'na (KAP) bildiren Galatasaray, İngiltere Premier Ligi ekiplerinden West Ham United forması giyen Nikola Vlasic ile ilgileniyor.

Fanatik'te yer alan habere göre; merakla beklenen yıldız futbolcu Evander transferini askıya alınmasından sonra yeni arayışlara yönelen yönetim, transfer sezonu kapanmadan yeni isimleri renklerine bağlamayı istiyor.

İtalyan ve İngiliz takımları peşinde

Galatasaray 10 numara transferi için başka arayışlara girdi. İngiliz medyasında çıkan haberlere göre Galatasaray, İtalya Serie A ekibi Torino ve Premier Lig ekibi Wolverhampton ile transfer yarışı halinde.

Dudak uçuklatan bonservis bedeli ödendi

Güncel piyasa değeri 22 milyon Euro olan Vlasic 2021 yılında West Ham United'a 30 milyon Euro bedelle transfer oldu.

Kulübüyle olan sözleşmesi 2026 yılında sona erecek olan 24 yaşındaki yıldız 39 kez milli takım forması giydi. Genç yetenek için şimdiye kadar 63.8 milyon Euro bonservis ödemesi yapıldı.

Geçen sezonki performansı

Geçen sezon 36 maçta forma giyen Vlasic, 1 gol atarken 3 de asiste imza attı. Genç yıldız, 10 numara bölgesi dışında sağ ve sol kanatta da görev yapıyor.

Habere git: ajansspor