GS Haber

Haberleri ister oku ve ister dinle. Galatasaray ile ilgili tüm haberler bu uygulamada.

Download on the AppStore
ajansspor: Galatasaray, Torreira ile Mertens transfer açıklamasında bir ilk yaptı

Galatasaray, Torreira ile Mertens transfer açıklamasında bir ilk yaptı

ajansspor

Süper Lig ekiplerinden Galatasaray, transfer açıklamasını sosyal medyada canlı yayında açıkladı. Canlı yayına ise Muslera, Torreira ve Mertens katıldı. İşte detaylar...

''Kebap istiyorum...''

Galatasaray'ın yeni transferi Torreira, space odasında ''Muslera bana çok yardımcı oldu. Galatasaray'a geldiğim için çok mutluyum. Bu kararı alırken Galatasaray taraftarlarının da payı oldu. Üzerinde giydiğim formadan dolayı gurur duyuyorum. İlk önce şehre alışmam gerekiyor. Sonra kulübe ve takım arkadaşlarıma alışacağım. Antalyaspor maçını izledim. Güzel bir başlangıç oldu. Galatasaray'da tarih yazmak için ben de elimden geleni yapacağım. Kebap istiyorum. Dries Mertens: Üç gündür buradayız ve Lucas her akşam kebap yemek istiyor, şimdi de döner yemek istiyor.. Biz sadece başarıya açız. Çok mutluyum. Kariyerim için çok önemli bir an. Çok keyifliyim. Galatasaray gibi büyük bir kulüpte olduğum için gerçekten çok mutluyum. Taraftarlara teşekkür ederim. Bu kararı almamda büyük etkendiler.'' ifadeleri kullandı.

''Galatasaray’da efsane olmak istiyorum''

Galatasaray'ın yeni transferi Mertens, space odasında ''Dün Antalyaspor maçını izlerken sahadaydım sanki. Gomis aslan yürüyüşünü yaptığım zaman kendimi tutamıyordum. Galatasaray’da efsane olmak istiyorum. 3 gündür buradayız. Torreira her akşam bizi kebaba çıkarmaya çalışıyor. Galatasaray'ın beni neden istediğini göstermeye geldim. Napoli'de de bu şekildeydi, orada da aile gibiydi ve bu yüzden burada olmaktan mutluyum.'' ifadelerini kullandı.

Yoğunluk yaşandı

Galatasaray taraftarı space odasında olan konuşmaya yoğunluk gösterdi. Dinleyici sayısı 80 bin kişiyi aşarak Türkiye'de rekor kırdı.

Habere git: ajansspor