GS Haber

Haberleri ister oku ve ister dinle. Galatasaray ile ilgili tüm haberler bu uygulamada.

Download on the AppStore
ajansspor: Galatasaray, Konyaspor'dan Abdülkerim Bardakcı Transferini Açıkladı

Galatasaray, Konyaspor'dan Abdülkerim Bardakcı Transferini Açıkladı

ajansspor

AJANSSPOR HABER

Galatasaray, Fenerbahçe'nin de ciddi şekilde ilgilendiği Abdülkerim Bardakcı'yı transfer ettiğini duyurdu. Konyaspor'dan Sarı-Kırmızılı renklere bağlanan 27 yaşındaki oyuncuyla, bir yılı opsiyonlu olmak üzere 4 yıllık sözleşme imzalandığı açıklandı.

KAP açıklaması

Sarı-kırmızılı kulüpten KAP'a yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"Profesyonel futbolcu Abdülkerim Bardakcı ve kulübü Konyaspor Kulübü Derneği ile oyuncunun transferi konusunda anlaşmaya varılmıştır. Buna göre, Futbolcumuzun eski kulübüne net 2.800.000 EUR transfer bedeli ödenecektir.

Futbolcumuz ile 2022-2023 sezonundan başlayarak son sezonu opsiyonlu olmak üzere 4 futbol sezonu için sözleşme imzalanmıştır.

 
Buna göre, Futbolcumuza 2022-2023 sezonu için net 17.000.000 TL, 2023-2024 sezonu için net 19.550.000 TL, 2024-2025 sezonu için net 23.460.000 TL ve Şirketimiz tarafından uzatma opsiyonunun kullanılması halinde 2025-2026 sezonu için net 29.325.000 TL sezonluk ücret ödenecektir."

Fenerbahçe göndermeli

Galatasaray'a transfer olan Abdülkerim Bardakçı için Fenerbahçeli yetkililerin gün içinde 3 kez oyuncuya ulaşıp “özel uçak gönderelim” dediği iddia edilmişti. Bardakçı ise tarifeli uçakla Galatasaray için İstanbul'a gelmişti. Bu uçak olayını Galatasaray transfer videosunda Abdülkerim'in kağıt bir uçağı yollaması ile Fenerbahçe'ye gönderme yaptı.

Baştan beri gönlüm Galatasaray'dan yanaydı

İmzanın ardından konuşan Abdülkerim Bardakcı: "Baştan beri gönlüm Galatasaray'dan yanaydı. Sonra tabii diğer kulüplerin de ilgisi oldu. Son durağımız yine Galatasaray oldu. Muhteşem stat. Sabırsızlıkla bekliyorum. Galatasaray'daki hedefim öncelikle forma giymek. Ondan sonra inşallah kaptanlığa kadar. Destekleri için teşekkür ediyorum. Her zaman Galatasaray formasının hakkını vererek oynamaya çalışacağım." dedi.

Konyaspor'un vedası duygulandırdı

Konyaspor camiasının, yıllarca Konya için mücadele ettiği takım kaptanı Abdülkerim Bardakcı'ya vedası birçok kişiyi duygulandırdı. Yeşil-Beyazlı kulübün 27 yaşındaki futbolcu için paylaştığı videoda Abdülkerim Bardakcı bazı açıklamalarda bulundu.

"Konya benim çocukluğumun şehri"

Bardakcı, veda paylaşımında şu ifadeleri kullandı: "Konya benim çocukluğumun şehri. Burada büyüdüm, burada yetiştim. Burada altyapıdan çıktım, burada oynamaya başladım. Burada para kazanmaya başladım. Konya benim için çok şey ifade ediyor. Yetiştiğin, altyapısından çıktığın takımın formasını giyebilmek mükemmel bir duygu."

"42 numaralı formayı her yerde gururla taşımak istiyorum"

Sözlerinin sonunda ise tecrübeli futbolcu, "Siz benim arkamda olun, Allah'ın izniyle benim başaramayacağım hiçbir şey yok. İnşallah ben sizin söylediğiniz iyi şeyleri hiçbir zaman unutmayacağım. Ve elimden gelenin daha da fazlasını yapmaya çalışacağım. Bu 42 numaralı formayı her yerde gururla taşımak istiyorum." diye konuştu.

Geçtiğimiz sezon Konyaspor forması ile başarılı bir dönemi yaşayan Abdülkerim Bardakcı, çıktığı 34 karşılaşmada 5 kez fileleri havalandırdı. 27 yaşındaki tecrübeli savunma oyuncusu, 4 defa da takım arkadaşlarına gol pası verdi.

Habere git: ajansspor