GS Haber

Haberleri ister oku ve ister dinle. Galatasaray ile ilgili tüm haberler bu uygulamada.

Download on the AppStore
ajansspor: Galatasaray-Kasımpaşa maçı sonrası Arda Turan: "İşimiz çok zor..."

Galatasaray-Kasımpaşa maçı sonrası Arda Turan: "İşimiz çok zor..."

ajansspor

Spor Toto Süper Lig'in 22. haftasında Galatasaray, evinde Kasımpaşa'yı konuk etti. Zorlu mücadele, 3-1 Kasımpaşa'nın galibiyeti ile sona erdi. Maçın ardından Galatasaray'ın kaptanı Arda Turan, açıklamalarda bulundu.

Ahmet Çalık'ı andı

Sözlerine geçirdiği trafik kazası sonucu hayatını kaybeden Ahmet Çalık'ı anarak başlayan Arda Turan, "Herkesin başı sağolsun. Ahmet Çalık kardeşimizi kaybettik." ifadelerini kullandı.

"Çok zor durumdayız"

Arda Turan, "Bize gelirsek eğer işimiz çok zor. Çok zor durumdayız. Açıkçası bu durumdan çıkmak zorundayız. Ligde şampiyonluğu kaybettik, UEFA'ya kadar en iyi şekilde toparlanıp onu motivasyon kaynağı olarak almalıyız." şeklinde konuştu.

"Utanmalıyız"

Arda, "Bulunduğumuz durum bize yakışmıyor, utanmalıyız. Kendim utanıyorum. Sakatlık beni çok etkiledi. Elimden geldiği kadar onlara yardımcı oluyorum ama belki de futbol kariyerimin en kötü yıllarını yaşıyorum." dedi.

"Kendi anne ve babamın telefonlarını açmaya çekiniyorum"

Takım arkadaşlarına seslenen kaptan, "Takım arkadaşlarıma sesleniyorum. Çıkıp mücadele etmeliyiz. Korkmadan. Bu durumdan utanıp daha çok çalışmalıyız. Kimse bu durumu hak etmiyor. Zor durumda bıraktığımız insanlar var. Bu yaptığımız doğru değil. Bir Galatasaray taraftarı olarak, kendi anne ve babamın telefonlarını dahi açmaya çekiniyorum. Pazar günü çok zor bir Trabzonspor maçı var. Seyircimizden destek bekliyoruz. O maçı kazanmak zorundayız." ifadelerini kullandı.

Habere git: ajansspor