GS Haber

Haberleri ister oku ve ister dinle. Galatasaray ile ilgili tüm haberler bu uygulamada.

Download on the AppStore
Fanatik: Galatasaray'dan orta sahaya sürpriz transfer hamlesi! Teklif hazırlanıyor

Galatasaray'dan orta sahaya sürpriz transfer hamlesi! Teklif hazırlanıyor

Fanatik

Süper Lig'de gözünü son hafta oynayacağı Konyaspor maçına çeviren Galatasaray, yeni sezonun kadro çalışmalarına da devam ediyor. Sarı-Kırmızılılar'da orta saha transferi yine gündemin öncelikli konuları arasında yer alıyor.

ORTA SAHAYA TAKVİYE

Geçtiğimiz yaz transfer döneminin Galatasaray'daki en önemli konu başlıklarından biri orta sahaya takviyeydi. Transfer dönemi biterken Tanguy Ndombele'yi kiralık olarak kadrosuna katan Sarı-Kırmızılılar, Fransız oyuncudan sezon boyunca istediği katkıyı alamadı. Sergio Oliveira'nın da ana rotasyonun dışında kalması, yeni sezon öncesi orta sahaya bir takviye adına girişimleri hızlandırdı. Kerem Demirbay'ın performansıyla öne çıktığı Galatasaray, orta sahaya potansiyelli bir isim eklemeyi planlıyor.

Galatasaraydan orta sahaya sürpriz transfer hamlesi Teklif hazırlanıyor...

ROTA PORTEKİZ

Galatasaray, yeni orta saha konusunda rotasını Portekiz'e çevirdi. Sarı-Lacivertliler, bu sezon Portekiz'de sergilediği performansla dikkat çeken gelecek vadeden orta sahayı kadrosuna katmak istiyor.

Galatasaraydan orta sahaya sürpriz transfer hamlesi Teklif hazırlanıyor...

GONÇALO FRANCO İÇİN TEKLİF HAZIRLIĞI

A BOLA, Galatasaray'ın Moreirense forması giyen Gonçalo Franco için temaslara başladığını aktardı. Sarı-Kırmızılılar'ın birçok takımın gündeminde yer alan 23 yaşındaki orta saha için teklif hazırlığında olduğu belirtildi.

Galatasaraydan orta sahaya sürpriz transfer hamlesi Teklif hazırlanıyor...

SEZONA DAMGA VURDU

Portekiz Ligi'nde Moreirense, kulübün puan rekorunu kırarak sezonu altıncı sırada tamamlarken bu başarının en büyük pay sahiplerinden biri olarak Gonçalo Franco gösteriliyor. Bu sezon 35 maça çıkan ve 2 gol, 4 asistlik skor katkısı sağlayan Franco'nun takımıyla olan sözleşmesi Haziran 2025'te sona eriyor. Bu nedenle Moreirense'nin onu bonservisle satması için son şans olarak önümüzdeki yaz transfer dönemi gösteriliyor.

Galatasaraydan orta sahaya sürpriz transfer hamlesi Teklif hazırlanıyor...

Habere git: Fanatik