GS Haber

Haberleri ister oku ve ister dinle. Galatasaray ile ilgili tüm haberler bu uygulamada.

Download on the AppStore
ajansspor: Galatasaray'dan Marsilya'ya Transfer Olan Bartuğ Elmaz'dan Veda Mesajı

Galatasaray'dan Marsilya'ya Transfer Olan Bartuğ Elmaz'dan Veda Mesajı

ajansspor

AJANSSPOR HABER

Galatasaray ile sözleşme yenilemediği için kadro dışı bırakılan ve kontrat süresinin sona ermesi ile Fransa takımlarından Marsilya'ya transfer olan genç futbolcu Bartuğ Elmaz, sosyal medya hesabından veda mesajı yayınladı.

"Kulüp menfaatlerinin bilincinde hareket ettim"

Bartuğ Elmaz, yayınladığı mesajda şu ifadeleri kullandı: "İçimden geçen duyguları anlatacak kelimeler belki yetersiz kalacak ama tüm samimiyetimle söyleyebilirim ki Galatasaray formasını sırtıma geçirdiğim günden bu yana hem saha içinde hem saha dışında her zaman kulübümüzün değerlerini bilerek, menfaatlerinin bilincinde hareket ettim. Daha fazla forma şansı yakalamak ve Sarı-Kırmızı renkleri en üst seviyede temsil etmek için elimden gelen tüm gayretimi gösterdim."

"Süreç istediğim gibi sonuçlanmadı"

Transfer sürecinde yaşananların isteği dışında olduğunu vurgulayan Bartuğ Elmaz, "Tüm kalbimle bu gayretlerin ve transfer sürecimin kulübüme katkı sağlayarak tamamlanması en büyük arzum olsa da maalesef süreç istediğim gibi sonuçlanmadı." dedi.

"Beni hep iyi hatırlayın"

Üzerinde emeği olanlara teşekkür eden Elmaz, "Gelişimimde üzerimde emekleri olan tüm hocalarıma, takım arkadaşlarıma, benden yaşça küçük olan sporcu kardeşlerime Türk gencinin neler yapabileceğini göstermek için her gün daha fazla özveriyle çalışıp, oyunuma yeni bir seviye eklemek, en yakın zamanda Ay-Yıldızlı formayı A Milli seviyede de üstüme geçirmek için çalışacağıma dair söz veriyorum. Beni hep iyi hatırlayın. Sevgi ve saygılarımla." ifadelerini kullandı.

Marsilya rezerv takıma gönderdi

Altyapısından yetiştiği Galatasaray'ın teklifini kabul etmeyen ve sözleşme uzatmayan Elmaz, Marsilya takımı ile anlaşırken, sezon sonu itibariyle Fransız kulübün futbolcusu oldu. Öte yandan Marsilya, 19 yaşındaki orta saha oyuncusu Bartuğ Elmaz, Jenne Van Neck  ve François Regis Mughe'in rezerv takıma katıldığını açıkladı.

Fransa 5. Ligi'nde yer alacak

Marsilya eski Galatasaraylı futbolcu Bartuğ Elmaz ile sözleşme imzalandığını ve gelecek sezon National 3 Ligi'nde (Fransa 5. Ligi) mücadele edecek olan rezerv takımda görev alacağını duyurdu. 

Habere git: ajansspor