GS Haber

Haberleri ister oku ve ister dinle. Galatasaray ile ilgili tüm haberler bu uygulamada.

Download on the AppStore
Fanatik: Galatasaray'dan ayrılan Tete'den çarpıcı sözler: Zor bir transferdi

Galatasaray'dan ayrılan Tete'den çarpıcı sözler: Zor bir transferdi

Fanatik

Geride kalan sezon Galatasaray forması giyen ve beklentilerin altında kalan Tete, Yunanistan temsilcisi Panathinaikos'a transfer oldu. Brezilyalı futbolcu kulübün resmi internet sitesine dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

RESMİ AÇIKLAMA YAPILDI

Galatasaray, Tete'nin Panathinaikos'a transfer olduğunu açıkladı.

Sarı-Kırmızılılar'dan yapılan açıklama şöyle;

"Profesyonel futbolcumuz Mateus Cardoso Lemos Martins’in transferi konusunda Panathinaikos FC ile anlaşmaya varılmıştır. Yapılan anlaşmaya göre Panathinaikos FC, şirketimize net 4.750.000 euro tutarında transfer bedeli ödeyecektir."

GALATASARAY KARNESİ

Tete, Galatasaray forması ile toplam 45 maça çıktı. 1.648 dakika süre alan Brezilyalı futbolcu, bu süre zarfında 3 gol ve 6 asistlik performans sergiledi.

Galatasaraydan ayrılan Teteden çarpıcı sözler: Zor bir transferdi

İŞTE TETE'NİN AÇIKLAMALARI

Transfer sürecini anlatan Brezilyalı futbolcu, "Transferimde emeği geçen kulüp başkanına, teknik direktöre ve menajerime teşekkür ediyorum. Zor bir transferdi ama her şey yolunda gitti. Yunanistan'daki en pahalı transfer olduğunu biliyorum. Mutluyum ve baskı hissetmiyorum. Buraya takımıma yardım etmeye geldim" dedi.

Panathinaikos'un kendisine sunduğu projeden etkilendiğini vurgulayan Tete, "lgiyi öğrendiğimde ve Panathinaikos projesi hakkında bilgi aldığımda büyük bir mutluluk duydum. Kulübün varlığını öğrendim ve gelmeye karar verdim. Proje bana anlatıldığında başrolde olabileceğimi gördüm. Potansiyelimi ve kalitemi biliyorum" diye konuştu.

Panathinaikos taraftarına mesaj gönderen Tete, "Beni sahada görmeyi beklesinler. Benden dribling, asist ve gol görecekler. Taraftarımız benim zaferin peşinde olan bir oyuncu olduğumu anlayacak" açıklamasını yaptı.

Galatasaraydan ayrılan Teteden çarpıcı sözler: Zor bir transferdi

Habere git: Fanatik