GS Haber

Haberleri ister oku ve ister dinle. Galatasaray ile ilgili tüm haberler bu uygulamada.

Download on the AppStore
ajansspor: Galatasaray'dan ayrılan Ryan Babel İstanbul'da kalıyor

Galatasaray'dan ayrılan Ryan Babel İstanbul'da kalıyor

ajansspor

Süper Lig'de bitime 1 hafta kala Adana Demirspor'u saha 3-2 yenen Galatasaray'da Ryan Babel veda etti. 

Üçlü çektirip veda etti

Nef Stadyumu'nda oynanan karşılaşmanın bitiş düdüğünün ardından sarı kırmızılı kulüple sözleşmesi sona eren tecrübeli futbolcu Ryan Babel taraftarlara üçlü çektirip tribünleri selamladı.

İstanbul'da kalıyor

Galatasaray'da sözleşmesi sona eren ve kazandığı ücret nedeniyle sürekli eleştirilere maruz kalan Hollandalı yıldız Ryan Babel'e de takımdan ayrılıyor. 35 yaşındaki kanat oyuncusuna Süper Lig'den talip çıktı. 

Kasımpaşa'dan teklif geldi

Fanatik'de yer alan habere göre; Ailesiyle birlikte İstanbul'da mutlu olan Babel'e Türkiye'deki kariyerine başladığı eski takımı Kasımpaşa'dan teklif geldi. Hollandalı yıldız Avrupa’dan beklediği önerilerin gelmediği ve kariyerine İstanbul’da devam etmeye sıcak baktığı kaydedildi.

Ryan Babel'in performansı

Bu sezon Galatasaray formasıyla tüm kulvarlarda 41 maçta forma giyen Hollandalı futbolcu 3 gol ve 2 asistlik performans sergiledi. Babel, Hollanda Milli Takımı formasını kariyeri boyunca 69 kez giyerken 10 gol ve 10 asistlik bir performans sergiledi.

Beşiktaş'la ligi, Galatasaray'la Süper Kupa'yı kazandı

Ülkemizde Kasımpaşa, Beşiktaş ve Galatasaray formaları giyen 35 yaşındaki futbolcu Beşiktaş formasıyla lig şampiyonlunğunu kazanırken, Galatasaray ile Süper Kupa'yı kaldırdı.

Habere git: ajansspor