GS Haber

Haberleri ister oku ve ister dinle. Galatasaray ile ilgili tüm haberler bu uygulamada.

Download on the AppStore
ajansspor: Galatasaray'da Trabzonspor maçı sonrası harekat başlıyor

Galatasaray'da Trabzonspor maçı sonrası harekat başlıyor

ajansspor

Burhan Can Terzi - Ajansspor

Galatasaray'da hedef bir an önce galibiyet serisi oluşturma. Yönetim transfer konusunda önce kadroda alan açıp satış da yaptıktan sonra gerekli mevkilere takviyeleri tamamlamaya çalışacak. Bu doğrultuda Gustavo Assunçao ile fesih kararı alınırken Christian Luyindama'nın da Antwerp Kulübü'ne kiralanması konusunda anlaşma sağlandı. Yeni teknik direktör Domenec Torrent, kaleci transferi için kesin rapor verirken, diğer mevkiler için Trabzonspor karşılaşması sonrasında raporlama yapacak. Yönetim halihazırda merkez orta saha ve Gedson Fernandes'i resmiyete dökmek için girişimlerini sürdürüyor.

Yüksek maaş ve bonservis yok

Galatasaray'da yöneticilerin kesenin ağzını ardında kadar açma niyeti yok. Yüksek bonservis bedeli ve yüksek maaşlı transferler yapılmayacak. İhtiyaç doğrultusunda makul maliyetli hamleler hedefleniyor. Başkan Burak Elmas, transferi bizzat yürütecek.

Mostafa'ya henüz resmi teklif yok

Şu an Afrika Kupası sebebiyle takımda olmayan Mostafa Mohamed, Fransız kulüplerinin radarında. Golcü futbolcuyu takip ediyorlar ancak resmi bir teklif henüz yok. 

Habere git: ajansspor