GS Haber

Haberleri ister oku ve ister dinle. Galatasaray ile ilgili tüm haberler bu uygulamada.

Download on the AppStore
ajansspor: Galatasaray'da Mostafa Mohamed gollerine devam ediyor

Galatasaray'da Mostafa Mohamed gollerine devam ediyor

ajansspor

AJANSSPOR-HABER

Galatasaray, Süper Lig'in 9. haftasında Konyaspor ile oynadığı maça golle başladı. Henüz dakikalar 4'ü gösterirken sahneye son günlerin formda ismi Mostafa Mohamed çıktı. 

Konyaspor defansını hatasını affetmedi

Gelişen sarı-kırmzılı takım atağında Konyasporlu Skubic ile kaleci Ibrahim Sehic topu birbirine bıraktı. Bu ikilinin bir anlık dalgınlığından yararlanan Mohamed araya girdi ve topu kaparak boş kaleye yuvarladı. 

Mohamed formunu buldu

Galatasaray bu golle öne geçerken, karşılaşmaya da adeta 1-0 üstünlükle başladı. Konuk takım oyuncuları golden önce faul olduğu itirazlarında bulunsa da hakem Arda Kardeşler'in kararı değişmedi. Mohamed böylece üst üste 2. maçında da ağları havalandırmış oldu.

Bu sezon ligdeki 3. golü

Geçtiğimiz hafta Çaykur Rize deplasmanında 2 kez ağları sarsarak yaklaşık 5 ay sonra gol sevinci yaşayan Mısırlı yıldız böylece Süper Lig'de 3. golünü atmış oldu. İlk 11'deki yerini sağlamlaştıran 'Anakonda' lakaplı Mohamed, geçtiğimiz sezonu 17 maçta 9 golle tamamlamıştı.

Galatasaray'ın en erken golü

Öte yandan Opta verilerine göre Mostafa Mohamed, Galatasaray'ın bu sezon Süper Lig'deki en erken golünü kaydetti. Sarı-kırmızılı takım bu gole öne geçerken kronometreler 3 dakika 36 saniuyeyi gösteriyordu.

Habere git: ajansspor