GS Haber

Haberleri ister oku ve ister dinle. Galatasaray ile ilgili tüm haberler bu uygulamada.

Download on the AppStore
ajansspor: Galatasaray'da Kerem Aktürkoğlu Lyon ile anlaştı

Galatasaray'da Kerem Aktürkoğlu Lyon ile anlaştı

ajansspor

AJANSSPOR - HABER

Her geçen gün ortaya koyduğu futbol ile kendisini geliştiren Kerem Aktürkoğlu, bu sezon ise bambaşka bir performans sergiledi. Genç futbolcu, şimdiye kadar çıktığı 50 maçta 11 kez rakip fileleri havalandırırken, 9 gol pası verdi. Kerem'in fark yaratan bu performansı, Avrupa devlerinin de dikkatini çekmişti.

Kerem Aktürkoğlu, Lyon ile prensipte anlaştı

Son olarak Fransız basını ise Kerem Aktürkoğlu'nun Ligue 1 ekibi Lyon ile prensipte anlaştığını iddia etti. İmzalar atılması halinde 23 yaşındaki futbolcunun yeni takımında yıllık 1.5 milyon euro kazanacağı ifade edildi.

Galatasaray, Kerem'in bonservisinden 20 milyon euro bekliyor

Öte yandan Galatasaray'ın Kerem'in bonservisi için 15-20 milyon euro civarı bir beklentisi bulunuyor.  Genç oyuncunun sarı-kırmızılı takımdaki sözleşmesi 2025 yılında sona erecek.  Sol kanat mevkisinde forma giyen Kerem, sağ kanat ve forvet arkasında da görev yapabiliyor. 
 

 
 

Kerem Aktürkoğlu, bu sezon Galatasaray'da ne yaptı

Geçen sezon ortaya koyduğu futbolla herkesin beğenisini kazanan Kerem, toplam 51 maçta forma giyerken 13 gol ve 12 asistlik süper bir performans sergiledi. Genç oyuncu, Galatasaray'ın ligdeki 38 maçından 37'sinde forma giyerek hocaların vazgeçilmezi oldu.

Kerem Aktürkoğlu, Türkiye A Milli Takım'ında 10 maçta forma giydi. Bu karşılaşmalarda 3 gol kaydetti.

Habere git: ajansspor