GS Haber

Haberleri ister oku ve ister dinle. Galatasaray ile ilgili tüm haberler bu uygulamada.

Download on the AppStore
ajansspor: Galatasaray'da Icardi'den gol sevinci açıklaması! Fenerbahçe'ye gönderme mi

Galatasaray'da Icardi'den gol sevinci açıklaması! Fenerbahçe'ye gönderme mi

ajansspor

Trendyol Süper Lig'in 31'inci haftasında Galatasaray, Hatayspor karşısında 1-0 kazandı. Maçın tek golünü atan Mauro Icardi, yaptığı uyku gol sevinciyle dikkat çekmişti. Arjantinli yıldız, Fenerbahçe'ye gönderme olarak yorumlanan hareketi hakkında açıklama yaptı.

Mauro Icardi, "Önemli bir galibiyet. Çok iyi oynamadık aslında ama rakipten iyiydik. Her maç zor olacak bundan sonra. Gol ve galibiyetten dolayı çok mutluyum. Seriye devam etmemiz gerekiyor" ifadelerini kullandı.

Uyku hareketi yaptığı gol sevinci hakkında konuşan Icardi, "Biz maç maç gidiyoruz. Maç önünde aslında kulübümüz ve başkanımız hakkında bazı yorumlar yapılmış, onu duyduk" şeklinde konuştu.

Sözlerine devam eden yıldız golcü, "Biz dürüst bir takımız, dürüst bir kulübüz. Maç maç devam edip burada elimizden gelen her şeyi yapmaya çalışıyoruz. Geçen sene de bunu yaptık ve şampiyon olduk sezonun sonunda" açıklamasını yaptı.

Icardi son olarak, "Yaptığımız işin yok sayılmasını hoş karşılamıyoruz tabii ki. Bize saldırı olduğu zaman da cevap vermemiz gerekiyor diye düşünüyorum. Bence iyi uyuyacağız bu akşam diyebilirim" diye konuştu.

Habere git: ajansspor