GS Haber

Haberleri ister oku ve ister dinle. Galatasaray ile ilgili tüm haberler bu uygulamada.

Download on the AppStore
Fanatik: Galatasaray'da flaş Isco iddiası

Galatasaray'da flaş Isco iddiası

Fanatik

Sonucu merakla beklenen seçim öncesinde Galatasaray 'da hareketlilik giderek artıyor. İki başkan adayı Dursun Özbek ve Eşref Hamamcıoğlu bir yandan seçime yönelik hazırlıklar yaparken, bir yandan da transfer çalışmalarını sürdürüyor.

38 KEZ MİLLİ OLDU

Oldukça iddialı bir şekilde kolları sıvayan Dursun Özbek'in yıldız bir futbolcunun transferi için harekete geçtiği ve bu ismin 10 numara pozisyonunda oynadığı bir süredir Sarı-Kırmızılı kulislerde konuşuluyordu. Dursun Özbek'in hedefindeki ismin Isco Alarcon olduğu iddia edildi. Real Madrid ile sözleşmesi sona eren ve takımdan resmen ayrılan İspanyol yıldız çok önemli bir kariyere sahip. 2013 yılında 30 milyon Euro karşılığında Malaga'dan Real Madrid'e transfer olan 30 yaşındaki Isco, 38 kez de milli takım formasını terletti ve 12 gol attı. İddialara göre Dursun Özbek, Isco'yu transfer ederek hem takıma önemli bir güç katmayı hem de camianın üzerindeki ölü toprağını atmayı hedefliyor.

MENAJERİYLE GÖRÜŞÜLDÜ

Dursun Özbek'in ekibinde yer alan 2 ismin, Isco'nun menajeriyle temas kurarak ön görüşme yaptığı da öne sürülüyor. Real Madrid'te net 6.5 milyon Euro maaşı olan yıldız futbolcunun şu anki beklentisinin 3.5 milyon Euro civarında olduğu ifade ediliyor. Görüşmeler seçim sonrasında hız kazanacak.

Real Madrid'te 9 yılda tam 353 resmi maça çıkan Isco 53 gol ve 56 asistlik performans sergiledi. Son dönemde gözden düşen ve ilk 11'deki yerini kaybeden yıldız futbolcu bu sezon 17 resmi maçta 407 dakika görev yaparken 2 kez ağları havalandırdı.

Kaynak: Takvim

Habere git: Fanatik