GS Haber

Haberleri ister oku ve ister dinle. Galatasaray ile ilgili tüm haberler bu uygulamada.

Download on the AppStore
ajansspor: Galatasaray'da Domenec Torrent'den, Kasımpaşa Maçı Sonrası Açıklamalar

Galatasaray'da Domenec Torrent'den, Kasımpaşa Maçı Sonrası Açıklamalar

ajansspor

Spor Toto Süper Lig'in 22. haftasında Galatasaray, evinde Kasımpaşa'yı konuk etti. Zorlu mücadele, 3-1 Kasımpaşa galibiyeti ile sona erdi. Kasımpaşa'nın Donk, Umut Bozok ve Varga'dan gelen gollere, Galatasaray, sadece Halil'in golü ile yanıt verdi. Kasımpaşa, bu galibiyet ile ligin dibinden, 15. sıraya yükseldi. Galatasaray ise 27 puan ile 13. sırada yer aldı.

Karşılaşmanın ardından, Hagi ve Hield'in ardından Galatasaray'ın başında çıktığı ilk 2 maçı da kaybeden 3. teknik adam olan Domenec Torrent, açıklamalarda bulundu.

"Bu bahane değil, gerçeklik"

Domenec Torrent, "Uzatmalarda 2 gol attılar. 1-2 olduktan sonra, gol atma şansımız vardı. İkinci yarıda daha iyi oynadığımıza inanıyorum. Savunmada ve ofansif olarak, birebirde kayıplarımız oluyor. Dönen topları kazanamıyoruz ve takım son 20 dakikada gerçekten sıkıntı yaşıyor. Yaklaşık 7-8 oyuncu eksiğimiz var. Bu bahane değil, gerçeklik." dedi.

"7 günde daha iyi oynayabildiğimizi söyleyebiliriz"

Torrent, "Bizim burada olma sebebimiz de takımın iyi sonuçlar çıkarmamasıydı. 7 günde daha iyi oynayabildiğimizi söyleyebiliriz. Kendimizi geliştirdik. Kendimizi daha çok geliştirmemiz gereken konu, ruh halimizle ilgili. Elimizde ne varsa onunla oynadık." ifadelerini kullandı.

"Taraftarları mutlu edebilmek için çok daha iyi sonuçlar almamız gerekiyor"

Teknik adam, "Oyuncularımız katılacak mı ona göre bakıp Trabzonspor maçına öyle hazırlanacağız. Antreman yapmadan 7 gün içinde 3 maçın olması söz konusu oldu.  Galatasaray gibi bir takım, yakışan sonuçlar almadığı zaman oyuncular da moral olarak etkileniyorlar. Onların performansında da değişiklik oluyor. Taraftarları daha mutlu edebilmek için çok daha iyi oynamamız ve daha iyi sonuçlar almamız gerekiyor." şeklinde konuştu.

Habere git: ajansspor