GS Haber

Haberleri ister oku ve ister dinle. Galatasaray ile ilgili tüm haberler bu uygulamada.

Download on the AppStore
beIN Sports: Galatasaray da çifte imza

Galatasaray da çifte imza

beIN Sports

Galatasaray, altyapısından yetişen Emirhan Kayar ve Jankat Yılmaz ile profesyonel sözleşme imzaladı.

Galatasaray'dan yapılan açıklama şu şekilde;

"Akademi futbolcumuz Emirhan Kayar ile 2025-2026 sezonu sonuna kadar geçerli olmak üzere profesyonel sözleşme imzalanmıştır."

Galatasaray'ın bir diğer açıklaması:

"Akademimizden yetişen kalecimiz Jankat Yılmaz'ın profesyonel sözleşmesi tadil edilerek 2024-2025 sezonu sonuna kadar uzatılmıştır."

Dursun Özbek: "Kendisinden çok şey bekliyoruz"

Emirhan'dan çok şey beklediklerinin altını çizen Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, "Emirhan'lar bizim geleceğimiz. Onlar Galatasaray'ın çimentosu. Önümüzdeki dönemde de birçok genç inşallah Galatasaray'a büyük hizmetler verecek. Kendisinden çok şey bekliyoruz. Sabırla Galatasaray'a hizmet etmeye devam etsin. Galatasaray'ın geleceği onlar. Biz de Galatasaray'ın geleceğini kuruyoruz. Emirhan ile bu yolu yürüyeceğiz. Allah sakatlık vermesin. Başarılı olmasını diliyorum. Kariyerinde inşallah Galatasaray'da sürdürsün. Kariyeriyle ilgili önümüzdeki günlerde, önümüzdeki senelerde gelişmeler olursa biz de devamlı Emirhan'ın yanındayız. Onun Avrupa çapında, dünya çapında başarılı olması için de Galatasaray olarak elimizden geleni yapacağız. Önce Galatasaray'a hizmet edecek sonra Galatasaray onun kariyeriyle ilgili her türlü çalışmayı yapacaktır. Kendisine başarılar diliyorum. İnşallah sağlıklı bir şekilde uzun yıllar Galatasaray'a hizmet eder" diye konuştu.

Emirhan Kayar: "Elimden gelenin en iyisini yapacağım"

Elinden gelenin en iyisini yapacağını belirten Emirhan Kayar ise, "İlk imzam olduğu için çok mutluyum. Başkanımıza çok teşekkür ederim. Elimden gelenin en iyisini yapacağıma inanıyorum. Burada oynamaya devam ettikçe elimden gelenin en iyisini yapacağım. İnşallah benim için iyi olacak" ifadelerini kullandı.

Dursun Özbek: "Jankat iftihar ettiğimiz bir oyuncumuz"

Jankat Yılmaz hakkında da açıklamalarda bulunan Özbek, "Jankat iftihar ettiğimiz bir oyuncumuz. Hem milli takımımızın hem de A takımımızın oyuncusu. Kendisini çok başarılı buluyoruz, uzun yıllar Galatasaray’a hizmet edecektir. İnşallah sakatlık olmadan bundan sonraki kariyerinde başarılar diliyorum." şeklinde konuştu.

Jankat Yılmaz: "İnşallah bu formayı uzun yıllar terletmek nasip olur"

Bu camianın bir parçası olmaktan her zaman gurur duydum. Hala daha gurur duymaya devam ediyorum. İnşallah bu formayı uzun yıllar terletmek nasip olur.



GALATASARAY'DA BİR İMZA DAHA!

EMİN BAYRAM AÇIKLAMASI! İMZAYI ATTI

Habere git: beIN Sports