GS Haber

Haberleri ister oku ve ister dinle. Galatasaray ile ilgili tüm haberler bu uygulamada.

Download on the AppStore
ajansspor: Galatasaray, Alexis Sanchez transferinde mutlu sona yakın

Galatasaray, Alexis Sanchez transferinde mutlu sona yakın

ajansspor

Arsenal'den Luca Torreira ile Napoli de efsane olmuş Belçikalı yıldız Dries Mertens'i İstanbul'a getirirek taraftarını sevince boğan Galatasaray çıtayı daha da yükseltti. Sarı kırmızılıların hedefinde bir başka dünya yıldızı var.

Erden Timur, İtalya'da görüşmeler yaptı

Sarı kırmızılılar Serie A ekibi Inter ile 1 yıl sözleşmesi bulunan dünyaca ünlü yıldız Alexis Sanchez'i transfer etmek için harekete geçti. Galatasaray'da transferin başındaki isim olan Sportif A.Ş Başkan Vekili Erden Timur, 33 yaşındaki Şilili yıldızın transferi için İtalya'da görüşmelerde bulundu. 

Sanchez sıcak bakıyor

Timur'un hem Inter hem de oyuncu tarafı ile yaptığı görüşmelerde büyük aşama kaydettiği öğrenilirken, İtalyan ekibinden ayrılmayı planlayan Sanchez'in sarı kırmızılı kulübün yeni sezon öncesi yaptığı transferlerden de etkilendiği ve Galatasaray'a gelmeye sıcak baktığı ifade edildi.

623 maçta 180 gol, 141 asist

Kariyerinde Barcelona, Arsenal ve Manchester United gibi devlerin de formalarını da giyen Sanchez, geçen sezon İnter formasıyla 38 maçta 9 gol ve 5 asistlik performans sergiledi. Hücumun her noktasında forma giyebilen yıldız futbolcu, forvet, forvet arkası veya kanatlarda görev yapabiliyor. 

Sanchez bugüne kadar toplam 623 maça çıkarken 180 gol ve 141 asistlik performans sergiledi. Şilili yıldız, ülkesinin milli takımında 146 karşılaşmada 48 gol kaydetti. 

Habere git: ajansspor