GS Haber

Haberleri ister oku ve ister dinle. Galatasaray ile ilgili tüm haberler bu uygulamada.

Download on the AppStore
Fanatik: Galatasaray'a yeni Boey! İtalya'dan geliyor

Galatasaray'a yeni Boey! İtalya'dan geliyor

Fanatik

14 maçtır kazanan Galatasaray, rekorunu tekrarladı. Birçok isim, Okan Buruk ile birlikte kariyer sezonunu geçiriyor. Üç puanlı sisteme geçilen 1987-88'de 38 haftada 90 puanla şampiyon olan Galatasaray, bu sezon 90 puana 33 maçta ulaştı. Okan Buruk, 2.72 puan ortalamasıyla, 14 maçlık galibiyet serisiyle en başarılı teknik direktör konumunda. 27 gol-10 asiste ulaşan Icardi, 34 kez tabelayı değiştirdiği İnter'deki en skorer dönemini geride bıraktı. PSV ve Napoli'de 49'ar maçla sezonu bitiren Mertens, kalan 5 haftada oynarsa 50 maça ulaşacak.

BAŞARI REKORLARLA GELDİ

Galatasaray'ın efsane futbolcuları arasına giren Fernando Muslera ligde 16 maç gol yemedi, rekorunu egale etti. Abdülkerim 7. golünü Pendikspor'a atıp rekorunu geliştirdi. 15. golünü Pendik'e atan Kerem, G.Saray'daki 13 gollü sezonunu solladı. Kaan Ayhan 43, Barış Alper 50. maçına çıkarak en çok oynadıkları sezona ulaştı.

Galatasaraya yeni Boey İtalyadan geliyor

YENİ BOEY: BRANDON SOPPY!

G.Saray yeni Sacha Boey'unu buldu... Fransız yıldızı 35 milyon Euro'ya Bayern Münih'e satan sarı-kırmızılılar, Atalanta'dan Brandon Soppy'yi listesine ekledi. Kiralık olarak Schalke 04 forması giyen 22 yaşındaki oyuncu, Boey gibi Fransa'da Rennes altyapısında yetişti.

Galatasaraya yeni Boey İtalyadan geliyor

Udinese'ye transfer olan genç sağ bek, ardından 9 milyon euro'ya Atalanta'nın yolunu tuttu. Beklenen patlamayı yapamayarak Torino ve Schalke'ye kiralanan Soppy için Atalanta'yla temasa geçileceği öğrenildi.

Habere git: Fanatik