GS Haber

Haberleri ister oku ve ister dinle. Galatasaray ile ilgili tüm haberler bu uygulamada.

Download on the AppStore
ajansspor: Flaş iddia! Kerem Aktürkoğlu Galatasaray'dan ezeli rakibe transfer oluyor

Flaş iddia! Kerem Aktürkoğlu Galatasaray'dan ezeli rakibe transfer oluyor

ajansspor

Trendyol Süper Lig'de son haftalara gelinirken gelecek sezon planlamaları başladı. Ligde şampiyonluk yarışı veren Galatasaray'ın yıldız futbolcuları Süper Lig ve Avrupa kulüplerinin radarına girdi.

Sarı-Kırmızılı takımda gösterdiği gelişim ve çizdiği grafikle dikkatleri üzerine çeken Kerem Aktürkoğlu'nun geleceği şekillenmeye başladı. Yıldız futbolcu, birçok kulübün transfer listesinde yer aldı.

Son dönemde, Galatasaray'ın sol kanadında yaşanan forma rekabetinde geriye düşen Kerem Aktürkoğlu'nun Sarı-Kırmızılılar'da mutsuz olduğu iddia edilmişti. Sezonun büyük bölümünde yıldız oyuncu Wilfried Zaha ile forma savaşı veren Kerem, büyük bir çıkış yaparak beğeni toplayan Barış Alper Yılmaz'ın rekabete ortak olmasıyla zorlanmış ve Zaha ile birlikte formayı Barış Alper'e teslim etmişti.

Son haftalarda teknik direktör Okan Buruk'un ilk 11 tercihinde yer almayan Kerem Aktürkoğlu için flaş bir iddia ortaya atıldı. Fotospor'un haberine göre Kerem Aktürkoğlu, ezeli rakip Beşiktaş'ın radarına girdi.

Haberde Beşiktaş Asbaşkanı Hüseyin Yücel'in, Kerem Aktürkoğlu'nun menajeri ile temasa geçerek, bir görüşme yapacağı bildirildi.

Milli futbolcunun, kendisiyle ilgilenen yurt dışından bir takım ile anlaşamaması halinde Beşiktaş'ta forma giymeye sıcak bakabileceği kaydedildi.

2020'de 24 Erzincanspor'dan Galatasaray'a bedelsiz transfer olan Kerem Aktürkoğlu, bu sezon Sarı-Kırmızılı forma ile 52 maçta, 3654 dakika süre aldı. 15 kez rakip fileleri havalandırmayı başaran 25 yaşındaki sol kanat, 9 defa da takım arkadaşlarına gol pası verdi.

Habere git: ajansspor