GS Haber

Haberleri ister oku ve ister dinle. Galatasaray ile ilgili tüm haberler bu uygulamada.

Download on the AppStore
Fanatik: Fenerbahçe'nin puan kaybı sonrası Galatasaray'da Okan Buruk'tan oyuncularına uyarı

Fenerbahçe'nin puan kaybı sonrası Galatasaray'da Okan Buruk'tan oyuncularına uyarı

Fanatik

Galatasaray’da yüzler gülüyor... Geçtiğimiz sezonu şampiyon tamamlayan, bu sezon Fenerbahçe’nin U19 takımıyla sahaya çıkıp ilk golü yedikten sonra çekildiği maçta Süper Kupa’yı kazanan Sarı-Kırmızılılar, bir kez daha ligde mutlu son hazırlıklarına başladı.

Ezeli rakibinin Sivas deplasmanında 2 puan kaybetmesiyle, bitime 5 hafta kala ezeli rakibine 4 puan fark atan Galatasaray, büyük bir avantaj yakalamış durumda. Cuma günü Adana Demirspor ile deplasmanda mücadele edecek olan Aslan’da hedef bu sınavı da kazanıp, Fenerbahçe’nin Beşiktaş derbisinde bir kayıp daha yaşamasını beklemek olacak.

Fenerbahçenin puan kaybı sonrası Galatasarayda Okan Buruktan oyuncularına uyarı

HEDEF AVERAJDA DA ÖNE GEÇMEK

Süper Lig’de haftayı evindeki farklı Pendikspor galibiyetiyle kapatan Galatasaray, en yakın takipçisi Fenerbahçe’nin Sivasspor’la deplasmanda berabere kalmasıyla artık tamamen şampiyonluğa konsantre oldu. Pendik mücadelesinin ardından hiç ara vermeden cuma günü Adana Demir’le deplasmanda oynanacak maçın hazırlıklarına başlayan Sarı-Kırmızılılar, dün gerçekleşen ikinci antrenmanda tempoyu daha da yükseltti. İdmanın ana bölümünde ise özellikle hücum çalışmaları üzerinde duruldu. Teknik direktör Okan Buruk, zorlu Adana virajında hem kazanmayı hem de averaj farkını eritmeyi hedefliyor.

Fenerbahçenin puan kaybı sonrası Galatasarayda Okan Buruktan oyuncularına uyarı

KADRODA EKSİK YOK

Hazırlıklarını tam kadro halinde sürdüren Cim Bom’da, sakat veya cezalı oyuncu bulunmuyor. Adana Demir maçı yaklaşırken oyuncular arasında ilk 11’e girebilmek için büyük rekabet yaşanıyor. Okan hoca ise kazanan 11’le devam edip etmeyeceği konusunda henüz son kararını vermiş değil. Ziyech’in ilk 11’de başlayıp başlamaması konusunda Buruk’un bazı soru işaretlerinin olduğu öğrenildi. Galatasaray’ın bugün gerçekleştireceği taktik provada, zorlu sınava yönelik bir kadro denemesi yapılacağı da gelen haberler arasında.

Fenerbahçenin puan kaybı sonrası Galatasarayda Okan Buruktan oyuncularına uyarı

OKAN BURUK'TAN UYARI ÜSTÜNE UYARI!

İşleri sıkı tutmak isteyen Okan Buruk ise öğrencilerine uyarı üstüne uyarı yapıyor. Fenerbahçe’nin Sivas’ta yaşadığı kazayı, kendilerinin de Adana’da yaşayabileceğini hatırlatan başarılı çalıştırıcı, “Biz kendi işimize bakacağız. Evet rakibimizin durumu çok önemli ama biz her şeye rağmen hep kazanmak zorundayız. Yine kazanmak için sahada olacağız, çalışmalarımızı bunun için yapıyoruz. Böyle bir dönemde rahatlamak, rehavete kapılmak bizi hataya zorlar. Aynı disiplinle devam edelim ve kendi sahamızdaki derbiye kadar farkı mümkün olduğunca açalım” ifadelerini kullandı.

Fenerbahçenin puan kaybı sonrası Galatasarayda Okan Buruktan oyuncularına uyarı

GÖZLER YILDIZLARDA

Okan Buruk, son düzlükte tecrübeli isimlerin sorumluluk almasının kritik öneme sahip olduğunu vurgularken, iki tecrübeli yıldızı Icardi ve Mertens’in performansından övgü dolu sözlerle bahsederken, "Icardi de Mertens de çok önemli oyuncular. Saha içi ve saha dışı bize çok destek oluyorlar. Galatasaray’ı çok benimsediler. Icardi ve Mertens’i sadece Galatasaraylılar değil tüm futbolseverler çok seviyor. İkisi de Türk futboluna bir marka değeri getirdiler. Icardi’nin hafta içi arka adalesinde bir ağrısı vardı. Ona da teşekkür ediyorum. Taraftarımızın sevgisini hak ediyor. Ayağındaki ağrıya rağmen idmana, maçlara çıktı. Belki yüzde 100’üyle olmasa da hep sahadaydı" ifadelerini kullanmıştı.

'MERTENS İSTEDİĞİM GİBİ'

Fenerbahçenin puan kaybı sonrası Galatasarayda Okan Buruktan oyuncularına uyarı

Habere git: Fanatik