GS Haber

Haberleri ister oku ve ister dinle. Galatasaray ile ilgili tüm haberler bu uygulamada.

Download on the AppStore
ajansspor: Fenerbahçe maçı öncesi sürpriz Dries Mertens gelişmesi

Fenerbahçe maçı öncesi sürpriz Dries Mertens gelişmesi

ajansspor

Süper Lig'de şampiyonluğa koşan Galatasaray'da, Dries Mertens yükselen performansıyla dikkat çekiyor. Ligin son virajında performansını arttıran Belçikalı yıldız, gol ve asistleriyle Sarı-Kırmızılıları 6 puan farkla liderliğe taşımayı bildi.

Galatasaray yönetimi, sezon sonunda kontratı sona erecek Dries Mertens'in performansına kayıtsız kalmadı ve yeni sözleşme için harekete geçti.

Sabah Gazetesi'nin haberine göre; Mertens, yeni sözleşmeye şartsız "Evet" dedi. Galatasaray'ın, Belçikalı ile 1 yıllık yeni sözleşme konusunda anlaştığı belirtildi.

Sarı-Kırmızılı kulüpten senelik 4 milyon Euro kazanan Dries Mertens'in, yeni sözleşmeyle birlikte maaşında büyük bir indirime giderek 2.9 milyon Euro kazanacağı kaydedildi.

Haber detayında Mertens'in yeni sözleşmesinin, hafta sonu Fenerbahçe ile oynanacak dev derbi öncesinde açıklanmasının beklendiği kaydedildi.

Tecrübeli 10 numara, bu sezon Galatasaray formasıyla 49 maça çıktı ve 12 gol, 15 asistlik performansa imza attı. Belçikalı, ligde son 8 maçta 5 gol ve 9 asistlik performans gösterdi.

Habere git: ajansspor