GS Haber

Haberleri ister oku ve ister dinle. Galatasaray ile ilgili tüm haberler bu uygulamada.

Download on the AppStore
ajansspor: Ergin Ataman, Galatasaray'a dönme şartını açıkladı

Ergin Ataman, Galatasaray'a dönme şartını açıkladı

ajansspor

Panathinaikos koçu Ergin Ataman, Sözcü Spor'a özel açıklamalarda bulundu. Ataman, hakkında çıkan Galatasaray iddialarına cevap verdi.

Galatasaray başkan adayı Süheyl Batum, Sözcü Spor'a yaptığı açıklamalarda Ünal Aysal'ın, Ergin Ataman ile görüştüğünü açıkladı. Batum, yönetime geldikleri takdirde, Ergin Ataman'ın da Panathinaikos'tan ayrılmasıyla birlikte Sarı-Kırmızılılara geri döneceğini ifade etti.

Sühey Batum, Ergin Ataman hakkında şu ifadeleri kullandı: "Ergin Ataman ile Ünal Bey’in vasıtasıyla iletişime geçildi. Fakat A Milli Takım ve Panathinaikos’ta. Kazanmamız durumunda basketbol takımının koçu. Tabii ki Panathinaikos ile yollarını ayırdığı takdirde." 

Ergin Ataman, hakkında söylenen bu sözlere Sözcü Spor'da cevap verdi. Ataman, "'Değerli büyüğüm ve başkanım Ünal Aysal ile aramızda Galatasaray koçluğu ile ilgili bir görüşme gerçekleşmemiştir. Şu anda baş antrenörlüğünü yaptığım A Milli Basketbol Takımımız ve Panathinaikos’ta uzun yıllar başarıyla görev yapma arzusundayım. Bir gün Galatasaray’a dönersem hoca olarak değil başkan olarak dönerim. Değerli kamuoyunun bilgilerine.'' ifadelerini kullandı.

Ergin Ataman, Ünal Aysal başkanlığındaki Galatasaray'da 2012-13 sezonunda erkek basketbol takımının koçu oldu. 2016-17 sezonuna dek Sarı-Kırmızılıların başantrenörlüğünü yapan Ataman, ilk sezonunda Galatasaray'ın 23 yıllık şampiyonluk hasretine son vererek ligde şampiyonluğa ulaştı.

Galatasaray, Ergin Ataman liderliğindeki bir sonraki sezonunda ise tarihinde ilk kez EuroLeague'de son sekize girmeyi başardı.

Sarı-Kırmızılı kulüp, deneyimli koç ile 2016-17 sezonunda da EuroCup'ta şampiyonluğa ulaştı.

Habere git: ajansspor