GS Haber

Haberleri ister oku ve ister dinle. Galatasaray ile ilgili tüm haberler bu uygulamada.

Download on the AppStore
ajansspor: Erce Kardeşler, Galatasaray mağlubiyeti sonrası konuştu

Erce Kardeşler, Galatasaray mağlubiyeti sonrası konuştu

ajansspor

Trendyol Süper Lig'de liderlik koltuğunda oturan Galatasaray, 31. hafta maçında Hatayspor'u konuk etti. Sarı-kırmızılılar zorlandığı mücadeleden 1-0 galip ayrıldı.

Cimbom'a üç puanı getiren golü 12. dakikada Mauro Icardi kaydetti. Hatayspor'un 58. dakikada bulduğu gol ise VAR incelemesinin ardından ofsayt gerekçesiyle iptal edildi.

Maç sonu Hatayspor'da Erce Kardeşler ile Kerim Alıcı açıklamalarda bulundu.

İlk olarak iyi mücadele ettiklerini ifade eden Erce Kardeşler, "Galatasaray'ı tebrik ederim. Gerçekten iki takımda futbol oynamaya çıktı. Hiçbir şekilde futbolu çirkinleştirmeye, zaman geçirme veya başka şeyler olmadı. İki takımda gayet iyi mücadele etti. Onların tabii ki önlerinde daha kaliteli oyuncular var. Hatayı affetmiyorlar kolay kolay. " dedi.

Takımının yaşadığı zorluklara da değinen Kardeşler, konuşmasını şöyle sürdürdü:

"Maçın geneline baktığınızda biz de iyi bir oyun ortaya koyduk. Zaman zaman düşüşlerimiz oldu ama çok iyi mücadele ettik. İstediğimiz fırsatları elimize geçirdik ama puan alamadık. Zaten büyük takımlar bizim rakibimiz değil. Ne alırsak kar gözüyle bakıyoruz bu maçlara. Bizim önümüzde İstanbulspor maçı var hayati önem taşıyan. Bizim bu maçları kazanmamız gerekiyordu ki ligde kalalım. Gerçekten bu sene çok zorlandık. Tesisimiz yoktu, sahamız yoktu. Yaklaşık 1, 1.5 aydır tesisimize geçtik. Bu da oynadığımız futbola etki etti. Sene başından beri basket idmanı yapıp maçlara çıktığımız oldu. Bu kulübü inşallah ligde bırakacağız. Ligde bırakacağız diyelim."

Hatayspor'un sağ beki Kerim Alıcı ise "Öncelikle takımımdan gurur duyuyorum. Bugün buraya puan veya puanlar almak için gelmiştik. Çünkü bizim durumumuzda aşağılşardan hala kurtulamadık. Güzel bir mücadele vardı. Galatasaray'ı da tebrik ediyorum. Onlarda çok iyi mücadele ettiler. Biz son 7 maçımızı, artık her maçımızı kazanmak için çıkacağız. Bu maç gibi. Puan veya puanlar alıp Hatay halkını, Hatay şehrine bu sene ligde tutmak için sonuna kadar savaşacağız." ifadelerini kullandı.

Habere git: ajansspor