GS Haber

Haberleri ister oku ve ister dinle. Galatasaray ile ilgili tüm haberler bu uygulamada.

Download on the AppStore
ajansspor: Dursun Özbek yönetimi Zaha kararını verdi

Dursun Özbek yönetimi Zaha kararını verdi

ajansspor

Trendyol Süper Lig'de şampiyonluk yarışı veren Galatasaray yeni sezon hazırlıklarına başladı. Sarı-Kırmızılı takım kadro planlamasını yaparken takımdan ayrılacak oyuncuları belirledi.

Sezon başında Premier Lig ekibi Crystal Palace'tan ayrılarak Galatasaray'a transfer olan Wilfried Zaha, Süper Lig'de beklenen performansın altında kaldı. Sarı-Kırmızılılar, yıldız futbolcu hakkında kararını verdi.

Fanatik'te yer alan habere göre Galatasaray'da Dursun Özbek yönetimi Wilfried Zaha için gelen teklifleri değerlendirmeye aldı.

Haberde, İngiltere ve Suudi Arabistan takımlarının Wilfried Zaha ile ilgilendiği, oyuncuyu transfer listelerine eklediği bildirildi.

Sezon başında Galatasaray'a bedelsiz olarak gelen Zaha, 40 maçta forma giydi. 10 kez rakip fileleri havalandıran 31 yaşındaki sol kanat, 5 defa da takım arkadaşlarına gol pası verdi.

Zaha, görev yaptığı sol kanat bölgesinde forma savaşı verdiği takım arkadaşlarının arkasında kaldı. Önce Kerem Aktürkoğlu ile rekabete giren Zaha, başarılı futbolcunun arkasında kalmıştı. İlerleyen süreçte zaman zaman forma şansı bulup iyi değerlendiren yıldız oyuncu, daha sonra Barış Alper Yılmaz'ın yaptığı çıkışın gerisinde kaldı. Böylece Galatasaray'da sol kanat rotasyonunda Zaha 3'üncü isim oldu.

Habere git: ajansspor