GS Haber

Haberleri ister oku ve ister dinle. Galatasaray ile ilgili tüm haberler bu uygulamada.

Download on the AppStore
Sporx: Cüneyt Çakır'ın yeni görevi belli oldu

Cüneyt Çakır'ın yeni görevi belli oldu

Sporx

Türk futbolunun deneyimli hakemlerinden biri olan Cüneyt Çakır, Ağustos ayında hakemliği bırakmıştı. Çakır'ın yeni görevi belli oldu.

CÜNEYT ÇAKIR HAKEM HOCASI OLDU

45 yaşındaki Cüneyt Çakır'ın, Türkiye Futbol Federasyonu ile yaptığı anlaşmayla birlikte hakem hocası olduğu öğrenildi. Tecrübeli ismin bu görev karşılığında ayda 100 bin TL alacağı belirtildi.

YURT DIŞINDAN DA TEKLİFLER ALDI

TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi, daha önce yaptığı açıklamada Çakır'ın yurt dışından birçok teklif almasına karşın gitmediğini ve Türk hakemliğine hizmet etmek istediğini ifade etmişti.

LİSTE DIŞI KALMIŞTI

Cüneyt Çakır, geçen sezon mart ayında MHK tarafından yapılan operasyonda 13 hakemle birlikte liste dışı bırakılmış daha sonra Tahkim Kurulu kararıyla geri dönmüştü. Çakır'a Süper Lig'in 34. haftasındaki Antalyaspor-Kayserispor karşılaşmasında görev verilmişti. 

TOROĞLU'NDAN ÇAKIR İÇİN ELEŞTİRİ

Eski hakem, spor yazarı ve yorumcusu Erman Toroğlu, Cüneyt Çakır'ın yeni göreviyle ilgili açıklamalar yaptı.. Erman Toroğlu, Çakır'ın yeni göreviyle ilgili şu sözleri söyledi:

"Şimdi Cüneyt Çakır, Avrupa'da ve dünyada iyi maçlar yönetti. Aslında 1-2 sene daha devam edebilirdi, bir şeyler oldu bıraktırıldı. Cüneyt Çakır ile yeni bir mukavele yapılıyor. Bunu kimse bilmiyor. İlk defa söylüyorum burada. Cüneyt Çakır ile aylık 100 bin liraya mukavele yapılıyor, hakem eğitmeni olarak. Her hafta maça gidecek o zaman da 10 bin lira alacak. Versinler bu parayı da bunu açıklasınlar. Niye çekiniyorsunuz? Bu millete niye ben söyleyeyim? Siz söyleyin. Niye gizli kapaklı yapıyorsunuz?

Habere git: Sporx