GS Haber

Haberleri ister oku ve ister dinle. Galatasaray ile ilgili tüm haberler bu uygulamada.

Download on the AppStore
ajansspor: Beşiktaş ve Galatasaray'ın ilgilendiği Mert Çetin'de flaş gelişme! Geri çağırdılar

Beşiktaş ve Galatasaray'ın ilgilendiği Mert Çetin'de flaş gelişme! Geri çağırdılar

ajansspor

Devre arasında Hellas Verona'da kiralık olarak geldiği Kayserispor'da 16 maçta forma giyen ve 1 gol kaydeden 25 yaşındaki milli stoper Mert Çetin, Süper Lig'in devleri Beşiktaş ve Galatasaray'ın transfer gündeminde yer alıyordu. 

Verona kampa çağırdı

Sezonun sona ermesiyle birlikte Serie A ekibi Hellas Verona, 2025 yılına kadar sözleşmesi bulunan Mert Çetin'i yeni sezon hazırlıkları için İtalya'ya davet etti. Verona'da takımın başına getirilen İtalyan teknik adam Gabriele Cioffi, milli stoper ile görüşerek oyuncuyu gelecek sezon kadrosunda görmek istediğini söyledi ve kampa davet etti. Çetin, Verona'nın 29 Haziran'da başlayacak olan yeni sezon hazırlık kampı için İtalya'ya gidecek. 

Verona 7 milyon Euro'ya transfer etti

Mert çetin 2019-20 sezonunda Gençlerbirliği'nden 4.3 milyon Euro karşılığında Roma'ya transfer olmuş, 1 sezon sonra ise Hellas Verona'ya kiralanmıştı. Verona 1 yıllk kiralık olarak formasını giyen milli futbolcuyu satın alma opsiyonunu kullanarak 7 milyon Euro karşılığında kadrosuna katarken, devre arasında Kayserispor'a kiralamıştı.

Habere git: ajansspor