GS Haber

Haberleri ister oku ve ister dinle. Galatasaray ile ilgili tüm haberler bu uygulamada.

Download on the AppStore
NTV Spor: Barça'dan Aslan'a: Ara transfer dönemi planı

Barça'dan Aslan'a: Ara transfer dönemi planı

NTV Spor

Galatasaray, defansın solunu güçlendirmek için kolları sıvadı.

Sabah'ta yer alan habere göre; Sarı-kırmızılı kulübün son olarak La Liga ekiplerinden Barcelona'nın Marcos Alonso'yu gündemine aldığı öğrenildi.

İspanyol takımıyla kontratı sezon sonunda bitecek olan 31 yaşındaki sol beki için Barcelona'yla masaya oturacak olan Aslan, devre arasında düşük bir bonservis bedeliyle bu transferi gerçekleştirmeye çalışacak.

van Aanholt'la yollar ayrılacak

Galatasaray yönetimi, Hollandalı sol bek Patrick van Aanholt'la ara transferde yollarını ayırmayı planlıyor. Sarı kırmızılı takımda beklentileri karşılayamayan Hollandalı futbolcu, formasını Emre Taşdemir'e kaptırmıştı. Sarı-kırmızılılar, van Aanholt'nu yerini Marcos Alonso ile doldurmayı planlıyor.

🟡GALATASARAY HABERLERİ🔴

Galatasaray'ın transfer etmek istediği Alonso birçok bölgede forma giyebilmesiyle tanınıyor.

Ana mevkisi sol bek olan tecrübeli oyuncu, stoper ve orta saha sol olarak da görev yapabiliyor. 1.89 boyundaki İspanyol, bu sezon Barcelona formasıyla 8 maçta stoper, 4 maçta ise sol bek olarak forma giydi. 12 maçta 853 dakika süre alan İspanyol oyuncu, 1 gollük de katkı verdi.

GALATASARAY FİKSTÜR

Bu sezon başında bedelsiz olarak Barcelona'ya transfer olan Alonso, La Liga'da sadece 7 maçta şans buldu ve devre arasında ayrılmayı planlıyor.

Habere git: NTV Spor