GS Haber

Haberleri ister oku ve ister dinle. Galatasaray ile ilgili tüm haberler bu uygulamada.

Download on the AppStore
ajansspor: Arijanet Muric Gerçekleri! Galatasaray'a Transfer Olacak Mı

Arijanet Muric Gerçekleri! Galatasaray'a Transfer Olacak Mı

ajansspor

Salim MANAV - AJANSSPOR

Galatasaray'da gündem kaleci transferi... Kosova basınından Koha Ditore Gazetesi, Fernando Muslera'nın sakatlığı ve İsmail Çipe'nin kötü performansı sonrasında sarı-kırmızılıların, Adana Demirsporlu Arijanet Muric'i istediğini iddia etti.

Domenec Torrent istiyor

Aslan'da yeni teknik direktör Domenec Torrent'in 23 yaşındaki file bekçisini çok beğendiği ve genç eldivenin devre arasında kiralanması için eski kulübü Manchester City ile görüştüğü ifade edildi.

Muric devre arasında G. Saray'a transfer olabilir mi

Adana Demirspor'la kiralık sözleşmesi sezon sonuna kadar devam eden Arijanet Muric'in sözleşmesinde herhangi bir çıkış maddesi yok. Kosovalı kaleci sezonu mavi-lacivertlilerde tamamlayacak.

Satışına izin yok

Yaz transfer döneminde Adana Demirspor'un bonservis ile transfer edelim teklifine sıcak bakmayan M. City yönetimi Muric'in kesinlikle satışını istemiyor. İngiliz devinin hedefi önümüzdeki yıllarda kaleyi Kosovalı eldivene emanet etmek.

Kiralanırsa öncelik Adana Demirspor'un

Adana Demirspor'un sezon öncesinde kiralık olarak kadrosuna kattığı Arijanet Muriç gelecek sezon kiralanırsa bu durumda öncelik Mavi Şimşekler'in.

17 maçta oynadı

Yaptığı kritik kurtarışlarla dikkat çeken 23 yaşındaki kaleci ligde ve kupada 17 maçta oynadı ve kalesinde 17 gol gördü.

Habere git: ajansspor