GS Haber

Haberleri ister oku ve ister dinle. Galatasaray ile ilgili tüm haberler bu uygulamada.

Download on the AppStore
ajansspor: Antalyaspor - Galatasaray maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda

Antalyaspor - Galatasaray maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda

ajansspor

Ligde geçtiğimiz tarihinin en kötü dönemlerinden birini yaşayan Galatasaray, Okan Buruk yönetiminde Spor Toto Süper Lig'de 2022-2023 sezonunun ilk haftasında bugün Fraport TAV Antalyaspor'a konuk olacak.

Antalyaspor - Galatasaray maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda

Corendon Airlines Park Antalya Stadı'nda yapılacak maç saat 21.45'te başlayacak. Antalyaspor - Galatasaray mücadelesini beIN Sports canlı yayımlayacak.

Antalyaspor - Galatasaray maçının hakemi kim

Antalyaspor - Galatasaray karşılaşmasını Atilla Karaoğlan yönetecek. Karaoğlan'ın yardımcılıklarını Mustafa Emre Eyisoy ile İbrahim Çağlar Uyarcan yapacak. Maçın 4. hakemi ise Suat Arslanboğa olacak.

Antalyaspor - Galatasaray maçının VAR hakemi kim

İlk haftanın zorlu karşılaşmasının VAR hakemi Alper Ulusoy oldu. Maçın Avar hakemliğini ise Alper Çetin yapacak.

Antalyaspor - Galatasaray maçının muhtemel 11'ler

Antalyaspor: Boffin, Bünyamin, Veysel, Kudryashov, Güray, Fredy, Fernando, Gökdeniz, Ndao, Adriano, Wright

Galatasaray: Muslera, Omar, Nelsson, Abdülkerim, Van Aanholt, Midtsjö, Oliveira, Cicaldau, Kerem, Yunus, Seferovic

Antalyaspor - Galatasaray maçının sakat ve cezalıları

Karşılaşma öncesinde ev sahibi Antalyaspor'da eksik oyuncu bulunmuyor.

Galatasaray'da ise sakatlığı bulunan yeni trans Leo Dubois, müsabakada forma giyemeyecek. Ayrıca Oğulcan Çağlayan, Ömer Bayram ve Sekidika maç kadrosunda yer almıyor.

53. randevu

Galatasaray ile Fraport TAV Antalyaspor, Spor Toto Süper Lig'de 53. kez karşı karşıya gelecek. İki takım arasında geride kalan 52 maçta sarı-kırmızılılar 31, kırmızı-beyazlılar 7 galibiyet aldı, taraflar 14 müsabakada ise eşitliği bozamadı. Galatasaray'ın 101 golüne, Akdeniz ekibi 47 golle karşılık verdi.

Okan Buruk ilk resmi maçına çıkıyor

Galatasaray'da Domenec Torrent ile yolların ayrılmasının ardından teknik direktörlük görevine getirilen 48 yaşındaki çalıştırıcı Okan Buruk, sarı kırmızılı takımın başındaki ilk resmi maçına Antalyaspor karşısında çıkacak. 

Yeni transferler siftah yapacak

Yeni transferler Haris Seferovic, Sergio Oliveira, Fredrik Midtsjö, Abdülkerim Bardakcı ve Kazımcan Karataş teknik direktör Okan Buruk'un görev vermesi durumunda ilk kez bir resmi maçta sarı-kırmızılı formayı terletecek.

Gözler Seferovic'te

Yeni transfer Haris Seferovic, sarı-kırmızılı takımın Antalyaspor maçındaki en önemli gol ayağı olacak.

Portekiz'in Benfica takımından transfer edilen Bosna Hersek asıllı İsviçreli santrfor, hazırlık döneminde çıktığı 3 maçta 2 gol atarken, 2 golün de pasını verdi.

Üçüncü kez sezonu kapattığı takımla açacak

Galatasaray, lig tarihinde üçüncü kez bir önceki sezonun son maçında karşılaştığı rakiple yeni sezonu açacak.

Sarı-kırmızılı takım, 1973-1974 sezonunun son haftasında konuk ettiği Giresunspor ile 1974-1975 sezonunun ilk haftasında karşılaştı.

"Cimbom" 1998-1999 sezonunun son haftasında mücadele ettiği Gaziantepspor ile 1999-2000 sezonunun ilk haftasında karşı karşıya geldi.

Galatasaray, geçen sezonun son haftasında karşılaştığı Antalyaspor ile bu sezonun ilk haftasında da mücadele edecek.

Galatasaray son 12 maçta mağlup olmadı

Galatasaray, Antalyaspor ile ligde oynadığı son 12 müsabakada mağlubiyet yaşamadı. Sarı-kırmızılı takımı son olarak 2015-2016 sezonunun ikinci yarısında 4-2 mağlup etmeyi başaran Antalyaspor, sonraki 6 sezonda rakibiyle yaptığı lig maçlarında galibiyet elde edemedi. Bu süreçte 8 galibiyet, 4 beraberlik alan Galatasaray 27 gol attı. Antalyaspor ise galibiyete hasret kaldığı 12 maçta fileleri 7 kez havalandırabildi.

Habere git: ajansspor