GS Haber

Haberleri ister oku ve ister dinle. Galatasaray ile ilgili tüm haberler bu uygulamada.

Download on the AppStore
ajansspor: Ali Koç'tan Abdülkerim Bardakçı'ya: "Sen bu kadar para eder misin?"

Ali Koç'tan Abdülkerim Bardakçı'ya: "Sen bu kadar para eder misin?"

ajansspor

Konyaspor ile gösterdiği performans ile transferin gözdesi olan Abdülkerim Bardakçı'nın Fenerbahçe başkanı Ali Koç ile arasında geçtiğini iddia ettiği diyaloğu Hakan Can Youtube kanalında aktardı. 

Sen bu kadar para eder misin

"Başkan Ali Koç transfer görüşmesini bizzat yapmak için Abdülkerim Bardakcı'yı aradı ve, 'Ne kadar istiyorsun?' dedi. Abdülkerim'den '1 milyon euro' cevabını alan Koç, 'Sen bu kadar para eder misin? Karakter açısından da bir sıkıntı görüyorum. Bir sezon iyi futbol oynayıp böyle deli paralar istiyorsunuz' karşılığını verdi."

Ne verirse versin ben Fenerbahçe'ye gitmek istemiyorum

"Bu konuşmanın üzerine Konyaspor Başkanı Fatih Özgökçen'i arayan Abdülkerim, 'Fenerbahçe size ve bana ne verirse versin ben Fenerbahçe'ye gitmek istemiyorum' diyerek net bir tavır ortaya koydu. Yaşanan bu olaylardan sonra Fenerbahçe'den iki yönetici devreye girerek 'Başkanımızın sinirli bir anına denk geldi' sözleriyle olayı yumuşatmaya çalışsalar da Abdülkerim fikrini değiştirmedi ve Konyaspor yönetimi de futbolcusunun kararının arkasında durdu."

Galatasaray transferi bitirdi

Ali Koç ile yaşadığı durum üzerine Abdülkerim Bardakçı Galatasaray'a transfer oldu. Sarı kırmızılı takım Bardakçı'nın istediği maaşı ve Konyaspor'a da Fenerbahçe'nin vereceği bonservis bedelini ödemeyi kabul etti. 

Habere git: ajansspor