GS Haber

Haberleri ister oku ve ister dinle. Galatasaray ile ilgili tüm haberler bu uygulamada.

Download on the AppStore
Fanatik: Adana Demirspor'da son dakika ayrılığı! Galatasaray görüşmüştü

Adana Demirspor'da son dakika ayrılığı! Galatasaray görüşmüştü

Fanatik

Son dakika haberi... Süper Lig ekibi Adana Demirspor'da sürpriz ayrılık gerçekleşti. Tecrübeli futbolcu Yusuf Erdoğan, sözleşmesini feshetti. İşte detaylar...

Yusuf Erdoğan sözleşmesini feshetti

Ajansspor'un haberine göre; Yusuf Erdoğan, Adana Demirspor'dan ayrıldı. Tecrübeli futbolcu, alacaklarının ödenmemesi gerekçesiyle sözleşmesini tek taraflı feshetti.

Yusuf Erdoğan'ın performansı

Kariyerinde; Araklıspor, 1461 Trabzon, Trabzonspor, Bursaspor, Kasımpaşa ve Adana Demirspor takımları bulunan 31 yaşındaki tecrübeli futbolcu; Mavi-Lacivertli formayı 45 maçta giydi ve 7 kez rakip fileleri havalandırdı.

Galatasaray görüştü!

Galatasaray'ın ligin ikinci yarısında Adana Demirspor'la karşılaştığı maç sonrası Sarı-Kırmızılı takımın yöneticileri Yusuf Erdoğan'ın durumunu sormuştu. 1 yıl daha sözleşmesi bulunan oyuncu şimdi bedelsiz olarak transfer olabilecek.

Galatasaray'ın kapısından dönmüştü!

2019 yılında Bursaspor'dan ayrıldıktan sonra Galatasaray'a transfer olacağı iddia edilen Yusuf Erdoğan, Sarı-Kırmızılı formayla poz vermişti. Deneyimli kanat oyuncusunun o dönem alacaklarına karşılık Bursaspor'dan ayrılacağı ve askerlik dönüşü Galatasaray'a imza atacağı konuşuluyordu.

Fatih Terim almadı!

O dönem yine Galatasaray teknik direktörü olan Fatih Terim fotoğrafın sosyal medyaya düşmesinin ardından transferden vazgeçmişti. Tecrübeli futbolcu, Galatasaray formasını giymesinin abartılmaması gerektiğini söyleyerek, "Şöyle bir şey var; hiçbir şey yokken böyle bir şey yapmazdım. Transferim yüzde 90 bitmişti. O dönem, başka bir takımla da anlaşsam o hevesle, o formayı giyerdim. Ben bu forma olayında abartılacak bir şey olduğunu düşünmüyorum. Çok masum bir şey olduğunu düşünüyorum" dedi.

Adana Demirsporda son dakika ayrılığı Galatasaray görüşmüştü...

Habere git: Fanatik