GS Haber

Haberleri ister oku ve ister dinle. Galatasaray ile ilgili tüm haberler bu uygulamada.

Download on the AppStore
ajansspor: Acun Ilıcalı'nın takımı Hull City'den Jean Michael Seri'ye transfer kancası

Acun Ilıcalı'nın takımı Hull City'den Jean Michael Seri'ye transfer kancası

ajansspor

AJANSSPOR - HABER

Gelecek sezonun kadro planlamasına şimdiden başlayan Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu Hull City, Fulham ile olan sözleşmesi biten Galatasaray'ın eski oyuncusu Jean Michael Seri'yi transfer etmek istiyor.

Acun Ilıcalı'dan Jean Michael Seri transferine yeşil ışık

Football Insider'ın haberine göre; Hull City'nin Jean Michael Seri transferiyle dikkat çeken bir hamle yapmayı planlanlıyor. Acun Ilıcalı'nın da Fildişi Sahilli futbolcuya sıcak baktığı belirtiliyor.  Ayrıca Acun Ilıcalı'nın takımının Premier Lig hedefiyle bu yaz transfer döneminde etkin olabileceği ifade ediliyor. 

Jean Michael Seri'nin performansı

Jean Michael Seri, bu sezon Fulham formasıyla Championship'te 33 maça çıktı ve 1 gol, 6 asistlik skor katkısı sağlarken takımının yeniden Premier Lig'e yükselmesinde büyük rol oynadı. Fakat Fulham, Seri'ye yeni bir sözleşme teklif etmeyecek ve Fildişi Sahili doğumlu tecrübeli oyuncu ile yolların ayrılacağı açıklandı. 

Peki Jean Michael Seri, Galatasaray'da ne yaptı

2019-20 sezonunda büyük umutlarla kiralık olarak Galatasaray'a transfer edilen Seri, 37 maçta forma giymiş ve 2 gol, 4 asistlik performans sergilemişti. İlk döneminde istikrar konusunda sorunlar yaşayan Fildişili futbolcu, Kadıköy'de oynanan Fenerbahçe derbisinde gösterdiği performansla taraftarların gönlünü kazanmayı başarmıştı.

Habere git: ajansspor