GS Haber

Haberleri ister oku ve ister dinle. Galatasaray ile ilgili tüm haberler bu uygulamada.

Download on the AppStore
ajansspor: Abdurrahim Albayrak sessizliğini bozdu! "1 golle kaçırdığımız

Abdurrahim Albayrak sessizliğini bozdu! "1 golle kaçırdığımız

ajansspor

Abdurrahim Albayrak,  Twitter'da Can Tongo ve Harun Muslu'nun sohbet odasına katılıp önemli önemli açıklamalarda bulundu.

"Bizim bıraktığımız gibi değil" 

Bir golle kaçırılan şampiyonluk sonrası nasıl bu hale gelindiğine inanamadığını ifade eden Albayrak, "Çok üzgünüm. Bizim bıraktığımız Galatasaray maalesef ortada yok. Geçen sene çok eleştirildim ama Mustafa Cengiz'i yalnız bırakamazdım. Hiç unutmam, Mustafa Başkan ameliyattan sonra narkoz etkisindeyken 'Galatasaray'da bir sorun var mı?' diye sormuştu." dedi.

"İhraç etmek istediler ama..."

Burak Elmas yönetiminin kendisini ihraç talebiyle disiplin kuruluna sevk ettiğini hatırlatan Abdurrahim Albayrak, "Bu kadar emek verdiğim yerden beni ihraç etmek için Disiplin Kurulu'na verdiler. Benim Galatasaray'a hâlâ borcum var. Ben Galatasaray'a aşığım. Galatasaray 2. Başkanı olarak geçen sene para bulmak için herkesi arıyordum. 150 bin dolar olan locayı sıcak para olsun diye 5 yıllığına kiraladım. Zengin Galatasaraylılar, kulüpten uzaklaşıyor." şeklinde konuştu.

"Bir yerde bir şeyler eksik" 

Başkan Burak Elmas'ın son dönemdeki kararlarını da değerlendiren Galatasaray eski asbaşkanı, "Burak Başkan bir şeyler yapmak istiyor, elinden geldiği kadar çabalıyor ama bir yerde bir şeyler eksik. Yönetimde olmasam da yönetime destek olmalıyız. Galatasaraylıyım diyen herkes Galatasaray'a el uzatmalı. Başka Galatasaray yok! Kasımpaşa karşılaşmasında da son sesimizle yine takımımızı destekleyeceğiz." ifadelerini kullandı.

Habere git: ajansspor